Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam , Elimden geldiğince hızlı dönüş yapmaya çalışıyorum :) Her zaman beklerim |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam , Elimden geldiğince hızlı dönüş yapmaya çalışıyorum :) Her zaman beklerim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için , her zaman beklerim :)
|
Spider man miles morales ps4 için kiralamak istiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özel mesaj ile yanıtlandı :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hl2freeman -- 6 Mayıs 2021; 18:12:17 > |
Değerli yorumun ve ayrıca temennin için çok çok teşekkür ederim hocam |
Eski hesabım banlı olduğu için yeni hesapla girmek zorunda kaldım. Oyun kiralamak istiyorum. Last of us 2 müsait midir? İlk kez paylaşım kiralama yapacağım , bilgiye ihtiyacım olacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TamerAygun -- 2 Mayıs 2021; 9:23:7 > |
Yoğunluğun azalması için Resident Evil Village için hesap sayısı arttırılmıştır . Dileyenler Özel mesaj ile rezervasyon yapabilir . İyi eğlenceler herkese :) |
Harika bir satıcı, güvenilir ve anında cevap veriyor. Tavsiye ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam ilk spiderman oyunun remastered PS5 versiyonu gelir mi ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fitamino -- 7 Mayıs 2021; 19:12:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tamamdır hocam, kolay gelsin. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendisinden RE Village kiraladım, sorunsuz oynadım. Çok kibar ve ilgili bir arkadaş. |
10 + 5 Gün kampanyasıyla kiralandı |
Çok teşekkür ederim hocam düşünceleriniz ve yorumlarınız için |
|