Şimdi Ara

Kireçli suda Kullanılacak Bulaşık Makinesi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizden 3-4 programlı ucuz yollu kireçli suda kullanıma uygun bir bulaşık makinesi tavsiyesi isteyeceğim. Yazlıkta, yıllın 4 ayı kullanılacak geri kalan zamanda kullanılmayacak. Arıza çıkarmayacak olması en önemlisi onun dışında su tasarrufu,elektrik tasarrufu yapmasına gerek yok.

Ayrıca size bir şey daha soracağım. Kireçli suda çamaşır makinesi bulaşık makinesi kullanılırken neye dikkat etmeli önlem olarak ne yapmalı ?

• Kireçli suda bütün marka bulaşık makineleri çalışır. Sadece suyunuzun kireç oranı ölçülüp makinenizin tuz ayarı ona göre yapılmalı. Çünkü tuz, kireci nötrler suyu yumuşatır. Bana sorarsan vestel 301 al geç. Hem ekonomik hem de fiyatı uygun.
    Ayrıca kireçli suyu arıtma sistemi dışında halledebileceginiz bir yöntem yok. Ve kireçli su bulaşık makinesinden çok çamaşır makinesine zarar verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 24 Temmuz 2018; 21:11:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muxo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. Yalnız annem babamın vestele gıcıklığı var. Başka bir marka önerebilir misiniz ?
  • eflatun45 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Aklınızdaki rakam nedir? Profilo düşünürseniz yardımcı olabilirim.
    Ben fiyat performans oranı iyi diye bahsettiğim ürünü önerdim. Piyasadaki tüm bulaşık makinelerinin çalışma mantığı aynıdır. Markalar arasında pek bir fark yok. Teknoloji şans işidir. vestel olmazsa profilo düşünebilirsiniz. Ama plastik taban olmamasına dikkat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Merhaba,
    Aklınızdaki rakam nedir? Profilo düşünürseniz yardımcı olabilirim.
    Merhaba 3 programlı çelik tabanlı bakıyoruz. Bütçe bin lira civarı.
    Merhaba,
    3 te çelik taban maalesef yok ama BM4225EG 4 programda bu özellik var.
    1.230,00 Tl Hangi şehirdesiniz bilmiyorum fakat +50 tl kargo bedeli var bu rakamda İzmir de mağazamız İzmir içi iseniz 50 tl daha düşer rakam. Tüm kartlara taksit yapabiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.