Şimdi Ara

KIRIK EKRANLI 925 VERİ KURTARMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lumia 925 kullanıyodum ekranım kırıldı haliyle dokunmatik çalışmıyo ekrandada şifre var verilerimi kurtarmamın bi yolu varmı onedrive yedeklemem felan yok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: borayazicioglu

Mesajımı yazdıktan sonra forumun ikinci el kısmında temiz 925 satılan bir ilan gördüm. Yazılımsal bir sorunu varmış. 195 TL diyor istersen pazarlık yapıp o telefonu al ve telefoncuya gidip ondaki sağlam ekran ve dokunmatiği kendi telefonuna taktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_110793531/tm.htm

cok teşekkürler lakin yaptırmak gibi bir amacım yok para harcamak istemiyorum kolay olmayan ama çalışan bi yöntem varmı peki
  • ertugrulkrvl kullanıcısına yanıt
    ekranımı yatsıt programını bilgisayarına kurup ,ekranı pc ye yansıtıp yapıcaksın.denemedım ama bu sekılde olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tituslivius -- 9 Kasım 2015; 3:11:09 >
  • tituslivius kullanıcısına yanıt
    Adam dokunmatik çalışmıyor şifreyi giremiyorum diyor. Otg desteği olsaydı işi kolaydı, bir tane klavye takıp şifreyi girerdi. Ahhh ms...
    Ayrıca ekran kilitliyken pcye bağlayınca kilidi açmadan dosyalar gozukmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 9 Kasım 2015; 10:13:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olur dememedim bende olabilir dedim...bildiğin bişi varsa buyur forum senin..niyetim yardımcı olmak muailf olmak değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.