Şimdi Ara

KIRIK OBP İLE EA 50K İÇİN YARDIM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene tyt:60 ayt:40 obp:74 ile üniversite tercihi yaptım ancak pişman oldum.Gelecek sene sınava tekrar girip başka bir bölüme geçmek istiyorum.Sadece matematiğim kötü bana öneride bulunabilir misiniz tyt-ayt matta 10 net yapıyorum kanal önerisi,soru bankası ve deneme önerisi istiyorum bir de denemelere ne zaman başlayayım,matematik için bölüm denemesi önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerviax -- 11 Kasım 2019; 17:52:56 >

• up
  • up
  • takip
  • up
  • Hocam matematik için tavsiye verecek olursam ilk olarak tüm TYT/AYT konuların listesini çıkarın. Ardından kendinize uygun bir soru bankası alıp youtube'dan anlayabileceğiniz bir hocadan konuları temizleyin. TYT matematiğin belli bir kısmına geldikten sonra AYT matematiğe ve günlük problem çözmeye geçebilirsiniz. Bunların yanında sık sık tekrar yapmalı, yapamadığınız sorulara geri dönmelisiniz.
    Kitap tavsiyesi olarak başlangıçta 3-4-5 veya yayın denizi önerebilirim ardından bilgi sarmal alıp TYT matematikte denemelere geçebilirsiniz.
    Hoca olarak kendinizin belirlemesi daha uygun olur ama önermem gerekirse Hocalara geldik, Şenol hoca veya Rehber matematiği önerebilirim.
  • Ben de birebir ayni durumdayım

Tek fark benim obp 61

Ve sadece aytye girmeyi düşünüyorum

Ben de tytden 60 net yaptım

Bu sene benim de hedefim 50k tm

Başarılar dilerim

Bence sen de sadece ayt girmelisin

Edebiyat sosyal fulle yakın mat 23 yaparsan geliyor
  • Cuenta kullanıcısına yanıt
    Tyt'ye yine de girmelisin bence çünkü hangisi yüksekse o hesaplanıyor zaten,kaybedecek bir şey yok yani.Şu an hangi kitapla ilerliyorsun matematik için önerdiğin youtube kanalı ve kaynak varsa yazabilir misin?
  • Bilgi sarmal var elimde şu an fonksiyonlar çözüyorum ama çözdüğüm her testten 3 veya 4 boş kalıyor böyle devam mı edeyim sence,yoksa bi seviye düşük kitap mı alayım ve hangi yayını önerirsin?
  • Nerviax N kullanıcısına yanıt
    Eğer yapamadığınız o boş sorulara geri dönüyorsanız ve çözümünde anlıyorsanız devam edebilirsiniz. Eğer siz kendinizi eksik hissediyorsanız konuyu tekrar daha ayrıntılı bir şekilde çalışabilirsiniz veya dediğiniz gibi bir tık alt seviye bir kaynaktan gidebilirsiniz. Kaynak olarak 3-4-5 veya yayın denizi öneririm almak isterseniz. Açıkçası elinizdeki kaynaktan yürümenizi tavsiye ederim yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerviax

Tyt'ye yine de girmelisin bence çünkü hangisi yüksekse o hesaplanıyor zaten,kaybedecek bir şey yok yani.Şu an hangi kitapla ilerliyorsun matematik için önerdiğin youtube kanalı ve kaynak varsa yazabilir misin?
    Dostum dm atıyorum istersen ordan konuşalım
  • 345 ile gideyim o zaman,yanında bilgi sarmalla da giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerviax -- 12 Kasım 2019; 9:52:34 >
  • Cuenta kullanıcısına yanıt
    Tamamdır
  • Nerviax N kullanıcısına yanıt
    Olur hocam. Sonra denemelere geçersiniz, kolay gelsin.
  • hocam ea 50k yapıp nereyi yazacaksın ki ea'da 10k'dan sonrasında işsizik potansiyeli çok yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.