Şimdi Ara

Kırık obp ile tıp kazanmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
11
Favori
29.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antaresssargas

Haklısınız tabii ki ama sanırım tıptan başka istediğim bölüm yok. Hani insan senelerce aynı kararda olunca sonra değiştirmesi gerçekten zor oluyor. Tercih yapmama gibi bir şansım yok maalesef, mecburen gitmeliyim. Cevabınız için çok teşekkür ederim, bakalım, çok zor ama elimden gelen kadarıyla deneyeyim diyorum bi.

Siz bilirsiniz, ben sadece uyarımı yapayım dedim. Umarım yapabilirsiniz istediğinizi.
  • Çok sağ olun, hani şansım olsa tercih yapmazdım ama maalesef böyle. Umarım kazandım diyebilirim seneye, teşekkürler tekrar. ^-^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antaresssargas kullanıcısına yanıt
    BU sene bence daha fazla atar çünkü aynı başka bir arkadaşım 2015'te 6800'den 15200'e atmıştı obp 85'ti benim daha fazla olmasına rağmen-obp'em- beni daha fazla attı bence 5000 filan bu sene 16000'e atar 83 obp için

• Deneyecek olanlarınız varsa wp grubu kurulabilir. ^-^

• ASFALTAZ A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öncelikle, ben seneye deneyeceğim şansımı. Sanırım ygsyi ne kadar iyi tutarsam o kadar iyi benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: antaresssargas

Çok sağ olun, hani şansım olsa tercih yapmazdım ama maalesef böyle. Umarım kazandım diyebilirim seneye, teşekkürler tekrar. ^-^

Maalesef insanların hayatını bir sınava bağlayan ÖSYM oldukça çok şansımız olmuyor. Rica ederim
  • Hayallerinin peşinden koşman çok güzel bir şey bunu herkes yapamaz. Zor da olsa kazanacağına eminim. Seneye rakibiz o zaman Başarılar
  • Teşekkürler hocam, umarım siz de istediğiniz yere gelirsiniz, ben de seneye kazandığımı belirterek uplayabilirim konuyu. Size de başarılar ^-^

• Up.

• Hazırlık dahil toplam 4 sene okuyan, sonra okulu bırakıp bu sene istediği yeri kazanan birisi olarak söylüyorum, aile de kanser etse, artık zaman kaybetme de dense, bin yerden baskı da gelse istediğin için çalış. Kimseyi dinleme, git doktor ol, mutlu yaşa.

Başarılar.
  • Edizkowicz kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ediyorum, ben de bunu anlatamıyorum çevremdekilere. Bana doktorluğun ne kadar zıt olduğunu, hatta başaramayacağımı söyleyenler oluyor ama pes etmiyorum, edemiyorum. Sanırım bunu anlayabilmek için bir şeyleri gerçekten istemek gerekiyor. Bu arada tebrik ederim adınıza çok sevindim. ^-^

• Up.

• Up.

• Kreutz kullanıcısına yanıt
    hocam naptınız hukukta mısınız şu an
  • Yok hocam elektrkk elektronik yazdim anadolu bakim bu sene giricezde cok aticak geriye

• 3k dan 7k ya atıyor hesap et obp 96 iken MF 3
  • antaresssargas kullanıcısına yanıt
    Bende bu sene kırık obp ile deneyeceğim evet çok zor olacak ama gerçekten istiyor yapabileceğine inanmak lazım.Ama izlenimlerime göre en önemlisi motivasyonu kaybetmemek

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreutz

Hamda 3-4 bin 85 obp 12-13 e atiyor batida da bazi tiplar gelebiliri diye dusunuyorum balikesir falan

O kadar atmaz , abartmakta üstünüze yok la

• Ben de düşünüyorum

• Mr.Scientist kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yazık ki atıyor temel liseler yüzünden.Bu sene 3 yıllık temel lise eğitimi alan öğrenciler gelecek.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.