Auuuuuu yine bi blok yedik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kırık obp ile yks kazanmış biri aranıyor (2. sayfa)
-
-
Olm Allah bilir hangi köyden İstanbula geldin bana gezdim tozdum deme la doğduğumdan beri İstanbuldayım ben üni kazanınca mı gezmeye başlayabildin baya gözün açılmıştır
2 farklı KYK yurdunda 1 sene kaldım KYK'da kalan bana üniversite okuyorum şöyle böyle demesin sen okumuyorsun derse gidip gelip yurttaki malum şahıslarla yaşıyorsun sadece
-
Köylü olsaydım bununla gurur duyardım. Köylü milletin efendisidir diyen adamın kurduğu ülkede yaşıyoruz sonuçta. Köyden İstanbula gelmiş arkadaşlarım var. Onlar şehir toplumuna adapte olurken zorlanıyorlar ama yine de toplumun huzurunu bozmadan bunu başarabiliyorlar. Seni kınıyorum.
Yurdu genel olarak yatmak ve yemek yemek için kullanıyorum. Genel olarak geziyorum. Ama son dönemde havalar soğumaya başladı. O yüzden daha fazla yurtta kalacağım. Kaldığım yurt yaşam olanakları bakımından her şeye elverişli. Yani senin dediğin gibi rezil bir yer değil.
2 farklı KYK yurdunda kaldıysan artık taşradasın demektir. Taşralarda KYK yurtları biraz daha kötü oluyor. Şehir Büyükşehir olsa bile. Eğer hala İstanbulda okuyorsan maalesef İstanbullulara KYK çıkmıyor diye biliyorum.
Sonda söylediğin cümleyi aynen sana iade ediyorum. Kendi yaşadığın şeyleri benim de yaşamış olduğumu düşünüyorsun. Veya öyle olmasını istiyorsun. Öyle olmadığını bil isterim. Hürmetler.
-
doğru söylüyor. 15k yetmez.
şimdi sen reşit değilsin ve biraz asosyalsin diye yeter diyorsun ama öyle olmuyor işte kaldı ki 1200 lira ne la 2-3 yemek parası.
en basitinden bir cluba puba gitsen 1000 liradan aşağı hesap ödemiyorsun, yanında manita varsa 2-3 bine çıkıyor.
aylık kahve + sigara masrafım 5k
yeme içmeyi hesaba katmıyorum bile.
14k bursum var, her ay eksiye düşüyorum. ki alkolü bırakmama rağmen sayılar böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDB3A46F5 -- 16 Ekim 2024; 21:7:31 > -
KYK bedava yemek ve su veriyor. Okuldaki yemekler 23 TL. Ara sıra karnım acıkırsa yurdun yakınındaki mekanlardan bir şeyler alıyorum ki Üniversite Mahallesi olduğu için rekabet çok ve çoğu şey olduğundan ucuz.
Kahve ve sigara bağımlılığım yok. Sevgilim de yok. Malum, daha o yaşlara gelmedim. Ayrıca ilk haftalardan sevgili yapma işi bayağı sıkıntılı. Asosyallik konusunda kendimi yenmeye çalışıyorum. Olabildiğince fazla insanla tanışmaya çalışıyorum burada. Bu işler zamanla ilerler diye düşünüyorum.
-
Herkesi kendi hayatına göre kıyasladığın için sana öyle geliyor arkadaşım.
Bir kahve 100 TL, haftada 2-3 defa içsen kendine gelmek için söylediğin para gidiyor zaten. Bir yerde yemek yesen minimum 250-300 gidiyor, barınma masrafları çok pahalı vs. vs.
Tam teşekküllü bir üniversite hayatı yaşayacağım diyorsan, evet 15 bin TL fazlasıyla yetersiz olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu ve devamı çok alakasız olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha çocuksun. sosyalleş, karı kızın bol olduğu kulüplere katıl, geek/nerd kanzi topluluklardan uzak dur
-
Anlamak için kendi hayatımla kıyaslıyorum mecburen. Gayet mantıklı bir şekilde açıklamışsın. Yani anladım sayılır. İnsanlar hayata bir defa geliyor. Hatta o yaşları da yalnızca bir defa yaşıyor. Bazı şeylerden kısarak hayat yaşanmaz. Aslında kendim ile başkalarını kıyaslama nedenim de bu: Acaba gerçekten de temel ihtiyaçlarımdan vs. bir şeyler kısıyor muyum merakı. Birazcık (infernik kadar değil) etkileşim bağımlısı olduğumdan tetikleyici sözcükler kullandım.
Ayrıca kahve artık günümüz için bir ihtiyaç. Eski nesillerden beri oluşan kahvehane kültürü, kuşak atlamaları sonucu günümüze kadar ulaştı. Cumhuriyetin ilk yıllarından beri süregelen çay yetiştiriciliği sonucu kahvenin yerini çay almış gibi gözükse de modern kahve dükkanları sayesinde ülkemizdeki kahve tüketim oranı arttı. Tabi bunun sebebi artık kahvenin de çay kadar kolay ulaşılabilir olması. Bir de kahvenin çaya göre daha fazla kafein barındırması etmenini de sayabiliriz.
-
Aramızda yalnızca 3 yaş var ve bu yaş farkı yüzünden çocuk oldum. YTÜ kulüpleri sıkıntılı. Ayrıca üyelik ücretli. Ona vereceğim parayla adam gibi Yusuftan domuz köfte yerim.
-
olm senin yaşında kız manita ayıklasam ters kelepçe ile götürürler yani sabi sübyansın daha.
neyse ücretli kulüp mü olur?
olm yaz işte millete karı kız ortamı yap, sosyalleş. çekilmez yoksa üni hayatı.
-
Rivayet odur ki YTÜ kulüplerine üye olanlar geri kalan hayatlarına köle olarak devam etmektedir. Kulüp başkanının ise kırbaç ile dolaştığı, görevini yapmayan köleleri ise kırbacıyla kırbaçladığı söylentiler arasında. Domuz köfteden devam yani.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X