Şimdi Ara

Kırık obp sayısal?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun uzadıya okumak istemiyorsanız aşşağıdaki çizgiden itibaren okuyun.

Bu sene 2. mezun senemdi Acısıyla tatlısıyla olmadı yapamadım. Geçen sene yaptığım 92k bu sene de geldi (92k). Bu sene tercih yapacağım mentalitem artık daha fazla kaldırmıyor. Bu sınav süreci boyunca yalnızca 1 defa evden dışarı çıktım bütün arkadaşlarım üniversiteye girdi bazıları mezun bile oldu çalışıyorlar bazıları nişanlandı ben hala evdeyim ne uğruna bir hiç oldu.Eskiden kendime güvenirdim artık o güven de kalmadı .Üniversiteye girdiğimde kafamı toparlayabilirsem Kasım gibi çalışmaya başlamayı düşünüyorum

----------

Bu sene büyük ihtimal kendi şehrimde elektrik elektronik gelecek ikinci öğretim. Obp kırık iken beni geriye atacağını biliyorum tercih robotlarından baktım fakat gerçek hayat ne kadar ciddi o netleri gerçekten yapabilir miyim diye soruyorum kendime? Sınav sisteminin değişme olasılığına karşılık çalışmalı mıyım bir yol gösterin netlerimi aşşağıya bırakıyım

(psikolojik olarak kendimi avutuyor gerçeklikten kaçıyor da olabilirim)

Kırık obp sayısal?

• git bu yıl okulun tadını çıkar sonraki yıl tekrar başlarsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu netlere 92k geliyorsa o zaman sınav ya çok kolaydı ya da fena yığılma olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • orta bi üniversitede makine veya elektrik oku keyfine bak

• çukurovada iö olarak elektrik elektronik gelme olasılığı çok yüksek ne dersiniz? ya da izmirde bilgisayar bilimleri var forumda birkaç kere duydum. Alparslan türkeşte açılan yapay zeka mühendisliğini listeme eklesem gelme ve oradan yatay geçiş şansı ne kadar mümkün olur acaba.

• doares0 D kullanıcısına yanıt

yapıştır çukurova derim öyle riskli işleri hiç sevmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırık obp kumarı
    9 yıl önce açıldı
    KIRIK OBP HAKKINDA
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.