Verimli çalışmak üzerine
Kendi şehrimde hemşirelik geldi tercihlerden, yarın çalışmaya başlıyorum. Okul başladığında okul +yks beni zorlayacağından dolayı her gün 6 saat çalışmaya karar verdim son aylara kadar.Zamanı nasıl verimli geçiririm nasıl verimli çalışırım ? siz nasıl çalışıyorsunuz
Sınav sistemi değişecek mi ?
Tercihler bitti bundan sonra bazıları mezun, bazıları da benim gibi tercih etse de büyük ihtimal pişman. Gelecek sene üniversite sistemi değişir mi sorular zor mu gelir kırık ile çalışılır mı ? yapan var mı aranızda
Tercih listem , nereye yerleşirim?
92k yerleştirme + deprem kontenjanı - Adana
her ihtimale karşı sona birkaç tane hemşirelik de eklemeyi düşünüyorum neresi gelecektir?
Birkaç planım da şöyle adana atü yapay zeka mühendisliğini yukarı çekip yatay geçiş ile hacettepe vb yerleri yatay geçiş ile zorlayabilirim.
Kardeşim büyük bir kimya fabrikasında çalışıyor o beni kimya mühendisliğinde teşvik etti, eğitimin makine mühendisliğine benzer olduğunu duydum. Bu puan aralığında gaziyi seçtim bölümde 25 profesör 6 doç ile en azından eğitimi çok iyi yerleri aratmaz diye düşündüm.
Birde elektrik elektronik mühendisliği düşünüyorum kendi şehrimde olduğundan kırık obp ile sınava hazırlanmayı düşünüyorum ya da ilk sene üniversite bünyesinde işe girerim ikinci sene hazırlanabilirim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum

Kırık obp sayısal?
Uzun uzadıya okumak istemiyorsanız aşşağıdaki çizgiden itibaren okuyun.
Bu sene 2. mezun senemdi Acısıyla tatlısıyla olmadı yapamadım. Geçen sene yaptığım 92k bu sene de geldi (92k). Bu sene tercih yapacağım mentalitem artık daha fazla kaldırmıyor. Bu sınav süreci boyunca yalnızca 1 defa evden dışarı çıktım bütün arkadaşlarım üniversiteye girdi bazıları mezun bile oldu çalışıyorlar bazıları nişanlandı ben hala evdeyim ne uğruna bir hiç oldu.Eskiden kendime güvenirdim artık o güven de kalmadı .Üniversiteye girdiğimde kafamı toparlayabilirsem Kasım gibi çalışmaya başlamayı düşünüyorum
----------
Bu sene büyük ihtimal kendi şehrimde elektrik elektronik gelecek ikinci öğretim. Obp kırık iken beni geriye atacağını biliyorum tercih robotlarından baktım fakat gerçek hayat ne kadar ciddi o netleri gerçekten yapabilir miyim diye soruyorum kendime? Sınav sisteminin değişme olasılığına karşılık çalışmalı mıyım bir yol gösterin netlerimi aşşağıya bırakıyım
(psikolojik olarak kendimi avutuyor gerçeklikten kaçıyor da olabilirim)

Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 768 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar