Şimdi Ara

Kırık psp alacağım aklımda soru işaretleri var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar kırık psp alacağım aklımda soru işaretleri var. Şimdi aletin yarı parasını verdim ama elime henüz gelmedi. Onunlar internete (multiplayer değil yani tarayıcısına) girebilir miyim? Orjinali ile farkı sadece kopya oyun açabilmesi mi? Bu cihaz eski haline nasıl döner/döner mi(kırılmamış versiyona dönmek yani)?

Bunlar kafamı 3 gündür kurcalıyor, ben okuldan eve gelirken otobüste falan oynayayım diye alıyorum şahsen multi oynama gibi bir isteğim yok. Sizce hata mı yapıyorum?

Edit: Arkadaşımla birlikte onun psp'si ile bağlantı kurarak multi oynayabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlkn -- 1 Ekim 2013; 16:02:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qlkn

Evet arkadaşlar kırık psp alacağım aklımda soru işaretleri var. Şimdi aletin yarı parasını verdim ama elime henüz gelmedi. Onunlar internete (multiplayer değil yani tarayıcısına) girebilir miyim? Orjinali ile farkı sadece kopya oyun açabilmesi mi? Bu cihaz eski haline nasıl döner/döner mi(kırılmamış versiyona dönmek yani)?

Bunlar kafamı 3 gündür kurcalıyor, ben okuldan eve gelirken otobüste falan oynayayım diye alıyorum şahsen multi oynama gibi bir isteğim yok. Sizce hata mı yapıyorum?

Edit: Arkadaşımla birlikte onun psp'si ile bağlantı kurarak multi oynayabilir miyim?

İnternete girer. Bende psp go var ve sürekli ondan internete giriyorum.
    Tek farkı kopya oyun çalıştırması sanırım. Bir de Playstation sitesi var psp'de kayıtlı. Orada ki psp oyunlarını indiremezsin. Paralı parasız farketmez ama sende internetten indirirsin. Bir de kırık psplerde oyunları iso dosyasına atarsın. O yüzden psp'yi kapatırsan veya şarjı biterse oyunları açamazsın. Crack yapana kadar ama korkma. Bununda çözümünü bulmuşlar Fast Recovery diye bir şey var. Onu indiriyorsun. Direk dosyayı psp'nin içinde psp/game dosyasına at. Sonra psp'yi kapatsanda, şarjıda bitse fark etmez. Psp'yi açtığında game klasörü içinde ki fast recovery'e basarsın. Psp kendini kapatıp açar. Tekrar game dosyasına girince oyunları görürsün.
    Kırık bence daha iyi çünkü; PSP'de güzel oyunlar var ama oturup sürekli oynayacağın pek oyun yok. O yüzden sıkıldıkça yeni bir oyun yüklüyorum ben. Kırık olmasa bunu yapamazdım.

• Cevabın için teşekkür ederim, beni aydınlattın doğrusu
  • merhaba benimde psp im var bnmki kırık ve psp ile çok oynadığında bazen oyunlar gözükmüyor.bunu düzeltmek için kırdırma programı (proupdate) nı aç her gelince X e tıkla sonra oyunların düzeliyor.benim psp im e 1004 olduğu için internetsiz o yüzden internet için bir şey diyemem.
  • turkslord T kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz problem ile karşılaştım fakat ben direk sıfırladım memory card'ı . Oyunları tekrar yükleyecegim bunun çözümünü daha ayrıntılı açıklayan bir konu var mı acaba?
  • Benim psp,m e1004 internet konusunda birsey diyemeyecegim ama bence kirdirilmis psp alma bosa para odersin . İkinci el al internetten atarsin programi cok basit . Ama ciddiyim kırılmıs psp alma dedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    2.el aldım versiyon yüklettirdim. Memnunum vallahi cihazdan . Hor kullanıyorum biraz ama iyi dayanıyor alet .
  • quote:

2.el aldım versiyon yüklettirdim. Memnunum vallahi cihazdan . Hor kullanıyorum biraz ama iyi dayanıyor alet .

Kaç TL'ye aldınız hocam
    200 TL
  • İkinci el ise kazik yemis olma ihtimali var .
    Ben 1. eli 300 e aldim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu devirde 150 den fazla para vermem verilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bipolar Bir Genç -- 17 Ekim 2013; 17:11:53 >
    Doğrudur, fakat büyük elektronik market zincirlerinin hepsinde sadece 1004 var oda 345 tl civarı birşeydi diye hatırlıyorum.
  • quote:

Doğrudur, fakat büyük elektronik market zincirlerinin hepsinde sadece 1004 var oda 345 tl civarı birşeydi diye hatırlıyorum.

N11 den almıştım. 300 değildi sanırım 250 falandı.
    Not: İnternetinizin kotası varsa sakın almayın
    Örnek : Ben [Adam gibi oyunları indiremiyorum (Fifa 14, Pes 14, vb. vb.) ]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.