Şimdi Ara

Kırıkkale Üniversitesi hakkında bilgi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
2
Favori
9.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sosyal hhayat sıfır gezecek tozacak hiçbirşey yok.. 4 sene kırıkkale üni de okuyup da kırıkkale yi görmeyen tanıdıklarım var

2.5 senedir burdayım gittiğim gün arkama bakarsam aha böyle oluyum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın çoğu konuda.En azından yeşillik olsaydı iyiydi ama,Burası bildiğin bozkır.😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angara akarsiniz haftasonu bu kadar dert edecek bir şey yok

• Ankarada aile olduğundan dışarı da bırakmıyolar 😄.Tek yol İyi bir arkadaş ortamı +girlfriend.

• Okuduklarıma göre, çok vasat bir üniversite. Sosyal ortam, dersler hiçbir şeye yaramıyor.

1 sene mezuna kalın, düzgün bir yere gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thesis Statement -- 13 Haziran 2015; 17:27:59 >

• meraba . bende bu sene e.e.m geliyorum . merak ettiğim şey şu . apartlar ort . ne kadar. 2 kişilik olanlar..

yada yurt fiyatları.
  • Ana girişin sağ tarafında bir alana çam dikmiştim 1994 yılında ormanlık olacaktı Allah'ın bozkırında büyümüş mü onlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • whiterock608 W kullanıcısına yanıt
    2 kişilik apartlar herşey dahil Ortalama 300-400 arası kişi başı.Tabi sabit fiyat değil bence bunları kayıt yaptırmaya gideceğin zaman öğrenirsin.İlk sınıflar olduğunuzdan sizi öpmeye kalkacak esnaf sakın öptürmeyin.Gerçekçi paralar üzerinden pazarlıklarınızı yaparsınız.

Çok lüks istersen Kampüspark evleri var zaten görürsün 16 katlı yenişehire girince en dipte.Orayı 2 kişi için kesinlikle öneririm.Orası da olmazsa tek tek gez.Bulursun isteğine göre bir yer 😉

Bu arada bölümün hiç kolay değil.Zaten genel olarak mühendislik kolay değil.Ama seviyorsan bu bölümü de en kralı sen olursun.

Her ne olursa olsun her tercihinde 2 kere düşün.Seneye denemek istersen onu da düşün.Eğer seneye ODTÜ yü İtü yu tutturabileceğini düşünüyorsan sakın tercih yapma.Ama ben bu kadar yapabiliyorum,fazlasında gözüm yok diyorsan da eyvallah.Gel bekleriz.

• yirthan kullanıcısına yanıt
    Abi keşke o çamları dikerken toprağı analiz ettirseydiniz.Çamlar aradan geçen 21 yıla göre çok az büyümüş.Yine büyük ama 5-10 yıllık gibi duruyor.

Anlaşıldı ki toprak çama uygun değilmiş.O yüzden bodur ağaç görüntüsü veriyor.Ama yinede teşekkür ederiz.O Bozkırlarda tek yeşillik alan üniversite.

• ilyasilkay kullanıcısına yanıt
    Ben biliyordum o bozkirda o çamın yetismeyecegini de ingilizce dersinden devamsızlıktan kalıyordum 6 çam dikme işine hocayla anlaştık.
    Bu arada bizden sonraki nesil ağaçların altında eğlenir amacıyla dikmiştim biz çok zorlaniyorduk 93~94 senelerinde heryer kabak gibiydi ama baksana bir işe yaramamış...

• yirthan kullanıcısına yanıt
    Abi o kopekleri de mi siz saldınız.Okul değil,Hayvanat bahçesi mübarek

• quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Kırıkkale türkiyenin en büyük köyüdür

Sosyal hhayat sıfır gezecek tozacak hiçbirşey yok.. 4 sene kırıkkale üni de okuyup da kırıkkale yi görmeyen tanıdıklarım var

2.5 senedir burdayım gittiğim gün arkama bakarsam aha böyle oluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyasilkay

Abi o kopekleri de mi siz saldınız.Okul değil,Hayvanat bahçesi mübarek

Bizim zamanımızda ki köpekler çoktan toprak olmuştur bunlar onların torunlarıdır...
    Şaka bir yana 20 sene önce köpek yoktu..

• aynen aynen köpekler çok fazla :)

gençler bende konuya farklı bir bakış açısı getiriyim... arkadaş ilk hafta derse gelin demekle haklı.. 3e geçtik işte bizde.. 1. sınıfın ilk gününü hatırlıyorumda... ilk gün ilk saat derse başlamıştı bi tane hoca..

çoğu da onu takip etti sayılır :)

ayrıca arkadaş elektrik gidince tek müh fak jenaratörle ders işledi demiş ama eğitim fakültesindeyim ben bizde jenaratör devreye girdi sorun yok. (şu ülke genelinde elektrikler gitmişti ya o zaman :D )

ankaralı olup orda kalan ne bileyim ya aklı kıt'tır ya da ne bileyim karı kız peşinde koşmak için gidiyordur.. Ben arabamla gidip geliyorum.. arkadaşlarım da var yakıt parası falan sorun olmuyor :)
  • Kırıkkale.

• jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    Sizin fakülte bizimkinin arkasında kaldığından fark etmemişim kusura bakma Birazda eğitimden bahsedebilirsin istersen.

Duyduğum bir şey paylaşayım.Eğitim fakültesinin aslında hapishane olarak yapıldığı,daha sonra üniversite bünyesine katıldığını duymuştum.Ne kadar Doğru bir bilgi bu?

• çok saolun . bi sene daha hazırlanmak isterim ama biraz zor gözüküyo.

apart fiyatları o civardaysa iyiymiş. ev tutup birçok şeyle uğraşamam galiba.

bölümü çok istiyorum zaten . biraz ilgimde var denilebilir.

bi sorumda şu olacak ben akedemik bişeyler düşünüyorum . kırıkkale üni. vardır böyle bi imkan dmi. bide malum ing. önemli . ama bende orta seviye bi ing. var . okuldada hazırlık yok zaten. sence bunu nasıl halletmeliyim . üniversitede kurs alabileceğim yerler var mı acaba .
  • quote:

Sizin fakülte bizimkinin arkasında kaldığından fark etmemişim kusura bakma Birazda eğitimden bahsedebilirsin istersen.

Duyduğum bir şey paylaşayım.Eğitim fakültesinin aslında hapishane olarak yapıldığı,daha sonra üniversite bünyesine katıldığını duymuştum.Ne kadar Doğru bir bilgi bu?

yok yok öyle bişe yok :)

95 yılında yapılmış fakülte.. yapı olarak biraz eski ama işte badanasıdır boyasıdır ilgileniyorlar :)

hocalar iyidir yani arada manyaklar çıksa da :D

iibf nin kantinine falan uğruyoruz ara sıra (farklı ünilerdeki iibf li arkadaşlarım diyodu burdaki erkekler kantine resmen kız kesmek için geliyor falan) bizim üni de de öyle gerçekten... ne kadar barzo varsa iibf kantininde... oturmuş kıza bakıyolar öküz gibi...

eğitimde falan öyle birşey yok abi herkes işinde gücünde... en azından oturup barzo gibi yiyecekmiş tarzında bakmıyorlar..

• quote:

Evet hapishane yapılıyordu sonradan 1995 yılında fakülteye katıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 11 Temmuz 2015; 10:26:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FanatikBj-k

Memleketimi kotuleyip durmayin.Bi ****da en buyuk koyudur demis.Kirikkaleden kucuk 30-40 il var Turkiyede.Hem baska sehirlerde olup burda olmayan sey ne kalabalik nufus disinda.Cogu buranin universitesine gelemediginden kotuluyor hemen

Bütün insanları senin gibi işte.Beni bu insanların yanında haklı çıkarttığın için teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.