arkadaşlar bende krılamayan psp2000 var 4.01li ben bunun anakartını bulursam yani kırlan pspde ozaman pandora uygulayamazmıyım.
Eğer dediğiniz, kırılabilen(ta88vol3 olmayan psp2000 anakartı) anakart bulup, pspnizin anakartı ile değiştirmekse(bu işlemi yapabilirmisiniz bilmiyorum ama yaptırabilirsiniz), pspniz pandora uygulanabilir(cfw kurulabilir) hale gelecektir...
zaten kirilamayan sektor anakart uzerinde yer aliyo:) kirilan bi anakart bulunca dogal olarak hersey kokten cozuluyor.
Anakart fiyatlarından haberin yok sanırım? Anakart fiyatı PSP fiyatının yarısı kadardır.
ben pspyi aldığımda fiyatı 400 lira idi anakartının fiyatı 180 lira idi .. şimdi gidip te ben buna çözüm buldum ; anakart değiştirmek dersen pek te mantıklı bi çözüm olduğunu söylemek imkansız..
bu basit cozumun maaliyeti yaklasik 140 usd
ikinci el psp alınır aslında o fiyata
ben 150 ytl vermeyi gözden çıkardım gibi zaten psp amerikadan gelmişti yaklaşık 280 ytl ve 150 kart 430 ytl oluyor ama asıl sorun ankartı nerden bulcam 2 elde olur sonuçta
tahtakale taslak elektroniğe bir sor istersen psp tamiri vs yapıyorlar yer tahtakale tomruk sokak yıldız iş hanı hemen girişte sağda koccaman tasco games yazıyo.
Psp için istediğiniz her malzemeye ulaşabileceğiniz adres. Bir tanıdığım sorunsuzca alışveriş yaptı. Bende inceliyorum. İlk önce ufak bir siparişle başlayacağım. Gözatmakta fayda var.