Şimdi Ara

kırılamayan pspye çözüm buldum gibi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende krılamayan psp2000 var 4.01li ben bunun anakartını bulursam yani kırlan pspde ozaman pandora uygulayamazmıyım.

• Eğer dediğiniz, kırılabilen(ta88vol3 olmayan psp2000 anakartı) anakart bulup, pspnizin anakartı ile değiştirmekse(bu işlemi yapabilirmisiniz bilmiyorum ama yaptırabilirsiniz), pspniz pandora uygulanabilir(cfw kurulabilir) hale gelecektir...
  • zaten kirilamayan sektor anakart uzerinde yer aliyo:) kirilan bi anakart bulunca dogal olarak hersey kokten cozuluyor.
  • Anakart fiyatlarından haberin yok sanırım? Anakart fiyatı PSP fiyatının yarısı kadardır.
  • ben pspyi aldığımda fiyatı 400 lira idi anakartının fiyatı 180 lira idi .. şimdi gidip te ben buna çözüm buldum ; anakart değiştirmek dersen pek te mantıklı bi çözüm olduğunu söylemek imkansız..
  • bu basit cozumun maaliyeti yaklasik 140 usd
  • ikinci el psp alınır aslında o fiyata
  • ben 150 ytl vermeyi gözden çıkardım gibi zaten psp amerikadan gelmişti yaklaşık 280 ytl ve 150 kart 430 ytl oluyor ama asıl sorun ankartı nerden bulcam 2 elde olur sonuçta
  • tahtakale taslak elektroniğe bir sor istersen psp tamiri vs yapıyorlar
    yer tahtakale tomruk sokak yıldız iş hanı hemen girişte sağda koccaman tasco games yazıyo.
  • Psp için istediğiniz her malzemeye ulaşabileceğiniz adres. Bir tanıdığım sorunsuzca alışveriş yaptı. Bende inceliyorum. İlk önce ufak bir siparişle başlayacağım. Gözatmakta fayda var.

http://www.dealextreme.com/products.dx/category.603
  • Onun yerine orjinal oyun kullanmak isteyen birine elindeki psp yi sat.Kırılmış bir psp al.Üstüne paran bile kalır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sukubi1907

Onun yerine orjinal oyun kullanmak isteyen birine elindeki psp yi sat.Kırılmış bir psp al.Üstüne paran bile kalır.

Çok mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.