PALIT 8800GT HDMI Sonic 512MB/256bit ekran kartı fanının 1 yaprağı kırıldı. Buna uygun fan bulabilme imkanı var mıdır? Markanın(ların) kendisinin bu sorunlara bir çözümü varmı yoksa kendimiz mi çözüm aramak zorundayız. 1 Yaprağın kırılmasından bir şey olmaz herhalde ama uygun bir fan varsa almak isterim.
Sorun yoksa fanda eksantrik dönme vs almanı önermem.
Performansını Bilmiyorum Ama Tasarımı Çok Hoşuma Gitti
Cevaplar için teşekkürler. Fakat bunlar biraz profesyonel işi gibi (hemde pahalı). Basit olarak üzerindeki fanın aynısından bulabilirmiyim acaba. (Oyun amaçlı kullanmıyorum. Üzerindeki fan normalde yetiyor.)
quote:
Orijinalden alıntı: böke
Cevaplar için teşekkürler. Fakat bunlar biraz profesyonel işi gibi (hemde pahalı). Basit olarak üzerindeki fanın aynısından bulabilirmiyim acaba. (Oyun amaçlı kullanmıyorum. Üzerindeki fan normalde yetiyor.)
Üzerindeki fanın aynısını bulmanız biraz zor.Fanda aşırı bir ses artışı ya da ısılarda yükselme yoksa soğutucu almanıza gerek yok. Ucuza çözmek isterseniz ve ekran kartınızın altında tv/ses kartı vs yoksa, orjinal fanı çıkardıktan sonra soğutucuya 12cm veya 92mm fan sabitlerseniz sorununuz çözülmüş olur.
quote:
Orijinalden alıntı: burak9006
quote:
Orijinalden alıntı: böke
Üzerindeki fanın aynısını bulmanız biraz zor.Fanda aşırı bir ses artışı ya da ısılarda yükselme yoksa soğutucu almanıza gerek yok. Ucuza çözmek isterseniz ve ekran kartınızın altında tv/ses kartı vs yoksa, orjinal fanı çıkardıktan sonra soğutucuya 12cm veya 92mm fan sabitlerseniz sorununuz çözülmüş olur.
burak9006 ya katılıyorum...
soğutucunun boşluğa uyacak bi kasa fanı veya işlemcilerin stock fanları güzelce yapıştır japonla falan bi sıkıntı olmaz. fanın kablosu ekran kartındakinin üstüne uymazsa anakartta ayrıca bir fan soketi var oradan bağlarsın...