Şimdi Ara

Kırılmayacak asma kilit lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ofluyuzabi

Zebaniler zindan kilitlerini vermek icin konuya bekleniyor.
    Not:lise 2ye gectim uyumayacagim.

uyudunmu
  • Kayar milli almak lazım.

Klasik kilitler güvensiz. Örnek:https://www.youtube.com/watch?v=T37qu0UzYc8
  • N'aptın reis , adam evlenmiştir bu saate.
  • Hocam kirilmayacak kilit yoktur. Yillari yurtta gecmis biri olrak sana tavsiyem bu bisiklet kilitleri var yuvarlak celik telli onlardan al. Onlari ancak kill testere ile keserek acabilirler. Gece yatmadsn cuzdan ve kartlarini yastik kılıfının icine sok.
    Bir tane milyoncudsn anahtarlik al anahtarlik kaybolmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha 5 yil gecmis birader naptin bisey caldirdin mi

Uni bittmistir la adamin

• Konunuza cevap geldi diyor, nerden benim konum oluyor diye geldim hahhah. Uni bitti iş güç devam, selamlar.

• :)) İyiymiş adam mezun olmuş hala akıl veriyoruz, neyse başkası okur belki onun işine yarar diye yazayım ben de o zaman. Umarım arkadaşın bir şeyi de çalınmamıştır tabi. :))

Bence bu dolaplara şifreli asma kilit alın, güvenliği tabi çok süper değildir ama en azından anahtar taşımak zorunda kalmazsınız, açması kolay olur, anahtarı kaybettim derdi olmaz.

bir de üzerine anahtar deliği olmadığı için tokayla açma şansları da yok. artık kıracak kadar gözü dönen olursa dolabı kırar bunlar. marelli şifreli asma kilit iyi bence bir bakabilirsiniz :https://www.hirdavatfirsati.com/p-9322-Marelli-30-mm-uc-basamakli-(uc-haneli)-sifreli-asma-kilit.html

• catenaccio
  • YouTube'ta kilit nasıl açılır onlarca video var, sen ise açılamayan kilit istiyorsun, ilginç...

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

YouTube'ta kilit nasıl açılır onlarca video var, sen ise açılamayan kilit istiyorsun, ilginç...
    çalmak isteyen çalar diyip önlem almayalım mı hacı abi, o videoları uygulayabilecek yetenek lazım ayrıca :) asıl senin söylediğin ilginç
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.