|
Bildirim
Her şey Antutu puanı da değil doğrusu.
Antutu testinden 100 bin puan alan Huawei cihazım ile kasan oyunu 70 bin puan alan LG telefonum ile çok akıcı oynayabiliyorum. Aynı çözünürlük ve aynı ayarlar ile. Bu puanlamalar çok da güven vermiyor doğrusu. |
Huawei ekran cozunurlugunu ciddi oranda dusuk ekranlari tercih ederek geriye gitmistir hatta Iphone 11 lerden daha dusuk piksel kare ( piksellerin carpimi ile alan 2 boyutlu ifadesi ... ) ( metrekare gibi cabuk algilansin diye :) ) . Yine buna ek olarak piksel yogunlugu da ciddi dusurulmus olan Mate 30 PRO bu kirpilmalarla bile cok ta esasli bir puan alamamis :) .
Bu test esnasinda suphesiz acayip isinmistir da. Malum ADI cikmis Huawei in hileli benchmark lar ( testler ) ile unutulmamislardir.... Ek olarak kendi ifade ettikleri gibi bircok performans ve kiyaslamalar da balon cikmistir. Hatta Kirin 990 da graiksel oransizilik hileleri ile kandirmislardir ki bunu delilleri kendi orjinal basin sunumlarindaki slaylardan cekenlerin paylasimlarini aktarmistim... KISACASI, bu kadar dusurulmus ekran cozunurlugu ile gelmesine ragmen cok ta basarili degil ... |
Şu puan mevzusunu çözemedim.
Arkadasta s7 edge var. Ne oynuyorsam aynisini oynuyor, ne kullaniyorsam aynisini kullaniyor. 6000 liralara note 9 aldim. Ayni seyleri yapiyoruz. Ama benim puanim super. O zaman king oluyorum. |
Ekran çözünürlüğü yoruma açık bir konu değil herkes görebiliyor. iphone dan düşük olmasıyla şuan antutuda geçildiği 855+ li cihazların alakası yok.
Hiçbir android üretici zaten iPhone un cpu ve gpu gücüyle yarışamıyor. Burda konu 855+ a göre aldığı puan. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 26 Eylül 2019; 23:25:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|