Bildirim
KIRIN ARTIK ŞU SES SORUNUNU SONY NW-E00X DE YAA BU NE YA!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nw-A1000 de sesini kırabilirsin. Ben daha dün Nw-A3000 aldım sesini de kırdım. Alet sanki müzik setine dönüştü. Bangır Bangır dinliyorum. Kırılması da zor bişey değil.. Hatta tam aksine çok basit. Al derim ben. -
Ses kırdım değişen birşey olmadı diyen bendim galiba Uzun süre kırdığım sesle dinleyip eski haline döndürünce anladım sesin ne kadar değiştiğini
Ben Konya Real Teknosa'dan A3000' i 370 Ytl ye aldım. Tavsiyem çok paran yoksa, zengin değilsen Teknosa'ya bakma. İlk başta Sony bayilerini talan et. 370 milyona 6 değil 20 Gbliğini de alırsın.
Kendi orjinal kulaklıklarını hiç denemedim fakat ben iem kulaklık kullanıyorum. O yüzden seste hiçbir problemim olmuyor. Yazılımı kötü diyenler birçok konuda haklılar ama işi çözdün mü yazılımı ve şarkıları düzenlemesi çok basit bir hal alıyor. O konuda bir şüpen olmasın..
Bu aleti almamım tek sebebi ise ( ses kalitesi ve dizaynını bir yana koyuyorum ) sağlam teknik servis olanakları.
-
bende 11ağustosda aldım şimdi ses için gidip 100ytlye senheiser kulaklık almayı düşünüyorum az daha katıp A Serisi bi ürün alırım ya..
iade süresi ne kadardı biliyormusunuz.. -
daha kırılmadı mı şu nw-e00x serisi ses kilidi
-
ya bn dede bi tane nw e-105 war 512 mb su yuwarlak olanlardan bunun sesi de kısık olduu için muvo sport c100 kullanıorum.o garip yatıo oole onların sesi kırılabılıomu ya oluosa yaptırcam walla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 9 Eylül 2006; 16:01:23 > -
ne saçma iş ya... ne diye kısıyorlar sesini... kullanan adam kendisi ayarlayamazmı ses ayarı yokmu? dangalaklar -
ee ses nasıl kırılıyoo biri açıklayabilir mi bu olay nedir acaba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X