Bildirim
KIRIN ARTIK ŞU SES SORUNUNU SONY NW-E00X DE YAA BU NE YA!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Nw-A1000 de sesini kırabilirsin. Ben daha dün Nw-A3000 aldım sesini de kırdım. Alet sanki müzik setine dönüştü. Bangır Bangır dinliyorum. Kırılması da zor bişey değil.. Hatta tam aksine çok basit. Al derim ben. -
Ses kırdım değişen birşey olmadı diyen bendim galiba Uzun süre kırdığım sesle dinleyip eski haline döndürünce anladım sesin ne kadar değiştiğini
Ben Konya Real Teknosa'dan A3000' i 370 Ytl ye aldım. Tavsiyem çok paran yoksa, zengin değilsen Teknosa'ya bakma. İlk başta Sony bayilerini talan et. 370 milyona 6 değil 20 Gbliğini de alırsın.
Kendi orjinal kulaklıklarını hiç denemedim fakat ben iem kulaklık kullanıyorum. O yüzden seste hiçbir problemim olmuyor. Yazılımı kötü diyenler birçok konuda haklılar ama işi çözdün mü yazılımı ve şarkıları düzenlemesi çok basit bir hal alıyor. O konuda bir şüpen olmasın..
Bu aleti almamım tek sebebi ise ( ses kalitesi ve dizaynını bir yana koyuyorum ) sağlam teknik servis olanakları.
-
bende 11ağustosda aldım şimdi ses için gidip 100ytlye senheiser kulaklık almayı düşünüyorum az daha katıp A Serisi bi ürün alırım ya..
iade süresi ne kadardı biliyormusunuz.. -
daha kırılmadı mı şu nw-e00x serisi ses kilidi
-
ya bn dede bi tane nw e-105 war 512 mb su yuwarlak olanlardan bunun sesi de kısık olduu için muvo sport c100 kullanıorum.o garip yatıo oole onların sesi kırılabılıomu ya oluosa yaptırcam walla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 9 Eylül 2006; 16:01:23 > -
ne saçma iş ya... ne diye kısıyorlar sesini... kullanan adam kendisi ayarlayamazmı ses ayarı yokmu? dangalaklar -
ee ses nasıl kırılıyoo biri açıklayabilir mi bu olay nedir acaba
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- jbl kulaklık bataryası
- bose quietcomfort ultra earbuds
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- kulaklık tamiri
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- sennheiser orpheus
- airpods sıfırlama
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- airpods orjinallik sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X