Şimdi Ara

Kırklareli Süzülmüş Kardeşler Peynirleri Mart Ayı Boyunca %20 İNDİRİMLİ ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
6.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Buradaki olumlu yorumlar sonrası verdim siparişi bakalım..
  • Kargo çok hızlı ve sorunsuz şekilde ulaştı.
    Zeytini açtım hemen, gemlik sele zeytin, ne yazık ki ben beğenmedim, eşim de beğenmedi. Önceki yıllardan kalmış gibiydi. Hiç böyle zeytin yememiştim daha önce.

Zeytini seven biri olduğum için, değişik bir ürün olarak zeytin reçeli de aldım. tatsız ve beklentilerimi karşılamayan bir reçel çıktı. hazır pek tatlı olmayan bir reçel bulmuşken, tatlı şeyleri pek sevmeyen eşime de denettim o da beğenmedi. son kullanma tarihi de 01/00/2014 yazıyor, o da dikkatimi çekti.

Yeşil, taze Ege zeytinyağlarına alışık olunca, zeytinyağı umduğumuz tatta çıkmadı ve saf sızma zeytinyağına ne görüntü ne de tat olarak benzemiyor. yemeklerde kullanacağız artık.

Lor peyniri ben de çok sevdim eşim de çok beğendi. Güzel ve tadı yerinde.

3-4 çeşit peyniri de denemek için aldım. Haftasonu açacağım, onlardan umudum yüksek.

Plastik buz kalıpları vardı peynirlerin arasında, aynı gün gelmesine rağmen ılıklardı.

Sipariş sürecinden genel olarak memnun kaldım, gelen maillerde müşteri temsilcisi adı gibi ayrıntıların bulunması hoş şeyler. Ama arayacağımdan değil de, hiçbir yerde telefon nosu göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 3 Nisan 2014; 21:08:02 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.