Şimdi Ara

Kırklareli Süzülmüş Kardeşler Peynirleri Mart Ayı Boyunca %20 İNDİRİMLİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
3
Favori
6.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kırklareli Süzülmüş Kardeşler Peynirleri Mart Ayı Boyunca %20 İNDİRİMLİ !
    SON 10 GÜN ....

Trakya'nın Markası SÜZÜLMÜŞ KARDEŞLER
    Balkan çayırlarında otlayan hayvanların sütlerinden katkı maddesi kullanılmadan üretilen damakta iz bırakan lezzetler.

İNEK PEYNİRİ - PAÇAL PEYNİRİ - KEÇİ PEYNİRİ - LOR PEYNİRİ - ESKİ KAŞAR - TAZE KAŞAR - ÖRGÜ PEYNİRİ

Mükemmel Peynirler , Mükemmel İndirimle !

http://www.nevigurme.com/Marka-Suzulmus---Kirklareli,LA_195-3.html#labels=195-3

Kırklareli Süzülmüş Kardeşler Peynirleri Mart Ayı Boyunca %20 İNDİRİMLİ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevigurme.com -- 20 Mart 2014; 12:06:01 >

• Memleketimin peyniri diye demiyorum ama güzel peynirdir. Tavsiye ederim. Tabi yine de zevk meselesi, ilk önce 1 kalıp alıp, beğenilirse teneke teneke alınmalı, aslan sütüyle tüketilmeli
  • elim gidiyor geri geliyor, yolda kargoda gelene kadar peynir peynirlikten çıkmaz mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

elim gidiyor geri geliyor, yolda kargoda gelene kadar peynir peynirlikten çıkmaz mı?

Memlekettengelsin.com buz aküsü ile gönderiyor. Kargo geldiğinde buz gibiydi. Bu siteninde benzer uygulamasi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

elim gidiyor geri geliyor, yolda kargoda gelene kadar peynir peynirlikten çıkmaz mı?

Ezineden defalarca peynir sipariş verdim, vakumluysa birşey olmuyor. Sadece birgün buzdolabın da dinlenmesi gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: inceliCEM

quote:

Memlekettengelsin.com buz aküsü ile gönderiyor. Kargo geldiğinde buz gibiydi. Bu siteninde benzer uygulamasi olabilir.

Alıntıları Göster
    Bu siteden Edirne peyniri olarak Yardımcı marka ayrı ayrı birer kiloluk tenekelerde inek ve koyun peyniri ve kargoyu bedavaya getirmek için Süzülmüş marka lor peyniri aldım. Buz aküsü içinde gelmediler.

Koyun peyniri diye aldığımın üzerinde mevsimine göre koyun, keçi ve inek sütünden imal edilmiştir yazıyordu. Köşesinden hafif delik gibiydi ve sızdırmıştı. Tadı çok yakıcıydı sanki asit seviyesi fazlaydı. Ben koyun peyniri yemediğimden pek anlayamadım tadın doğal mı yoksa sızdırmış olduğundan bozuk olup olmadığını. Sonuçta bundan hoşlanmadım.

İnek peyniri olanın tadı çok güzeldi ama bana göre tuzu bayağı fazlaydı. Eşim suda beklettiği halde tuzu çok geldi ama dediğim gibi lezzeti çok güzeldi.

Lor peyniri iyiydi.

Benim aldıklarım :

http://www.nevigurme.com/Koyun-Peyniri-1kg,PR-32.html

http://www.nevigurme.com/Inek-Peyniri-1kg,PR-33.html

http://www.nevigurme.com/Lor-Peyniri-1000GR,PR-177.html

• süt ürünü satıyor ve kargo için bir çözüm üretmemişse firma hakkında olumlu düşünemem.. adına gurme yazmaka olmuyor..
    Gurme-organik-doğal hepsinin içini boşalttık artık manasız geliyor ama hala prestij için kullanıyor işte firmalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 16 Mart 2014; 0:12:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

süt ürünü satıyor ve kargo için bir çözüm üretmemişse firma hakkında olumlu düşünemem.. adına gurme yazmaka olmuyor..
    Gurme-organik-doğal hepsinin içini boşalttık artık manasız geliyor ama hala prestij için kullanıyor işte firmalar..
    Kırklarelide ikamet ediyorum. Ancak Kırklareli değlim. Memleketime gidince Kırklarelinin peynirini arıyorum. Ezinede yedim ancak inek peyniri derseniz Kırklarelinin peynirini tek geçerim. Vakumlu poşette hiçbirşey olmuyor. Defalarca şehir dışına gönderdim. Süzülmüş Kardeşler Kırklareli meşhurdur ancak çok daha iyileri var :)

Merak eden isteyen olursa deneme amaçlı farklı markaların peynirlerini kargolamaya çalışırım. (Kesinlikle kar amaçlı değil.)
  • Çocukluğumu hatırladım yemeyeli yıllar oldu. Hayırlı satışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel peynir yapıyorlar fakat lorları bozdu.
    Kırklareli'de en iyi peynir yapan firmadır bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Priori Incantatem

Güzel peynir yapıyorlar fakat lorları bozdu.
    Kırklareli'de en iyi peynir yapan firmadır bana göre.
    Birkaç gün evvel diğer bir topikte bu yorumu yapmıştım...Arada kaynamasın,dikkate alacaklar olabilir...

http://forum.donanimhaber.com/m_88958658//tm.htm#89206603

nevigurme.com sitesinden linkini verdiğim peyniri aldım...Açıp tadına baktım...Yorumlarım;

http://www.nevigurme.co...-Peyniri-3KG,PR-68.html

Peynir tamamen bir koyun peyniri kıvamında...Biraz ekşi...Bu da koyun peynirlerinin ortak özelliği...Ama koyun kokusu hissedilmiyor...
    Yağ dengesi çok iyi...Olgunlaştırma süresi gayet iyi ayarlanmış...Biraz daha olgunlaşsa idi kahvaltılıktan çıkıp şaraplık peynir sınıfına girecekmiş...
    Harbi koyun peyniri sevenler için gayet iyi bir ürün...Ama yukarıda da değindiğim gibi biraz ekşi...Alacaklar bunu göze alsın,yoksa yerken zorlanırsınız...
    Fiyat olarak da kilosu 16 lira gibi...Piyasaya göre çok da sıcak olmasa da kalite olarak bakıldığında tamamdır...

Site gayet iyi...Çok kısa bir sürede ürün yollandı ve bir aksaklık olmadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Kırklarelide ikamet ediyorum. Ancak Kırklareli değlim. Memleketime gidince Kırklarelinin peynirini arıyorum. Ezinede yedim ancak inek peyniri derseniz Kırklarelinin peynirini tek geçerim. Vakumlu poşette hiçbirşey olmuyor. Defalarca şehir dışına gönderdim. Süzülmüş Kardeşler Kırklareli meşhurdur ancak çok daha iyileri var :)

Merak eden isteyen olursa deneme amaçlı farklı markaların peynirlerini kargolamaya çalışırım. (Kesinlikle kar amaçlı değil.)

Nedir hocam sizin daha guzel buldugunuz peynir markaları ?
  • Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    Edirnede ikamet ediyorum.Nurlu,Elçili,Yardımcı bu markaların hepsinin koyun peynirlerini biliyorum.Biraz geç keşfettiğimiz için 1-1,5 yıldır süzülmüşlerin peynirini alıyorum ve eşe dosta tavsiye ediyorum.Koyun peyniri hastası olarak daha iyisini çok merak ediyorum.
  • tlgdnc T kullanıcısına yanıt
    Hocam inek peyniri Kırklarelide damak zevkine göre çeşitli ancak küçük başta yerlinin bildiği gürkaş'lar en iyi koyun peynirini yapıyor. Her daim bulamıyorsunuz. Bakkal tarzı bir yerde satılıyor ama küçük başta bir numaradır :)

Ayrıca inek peynirinde Alkan'ın peynirlerini daha çok severim. Sonrasında Süzülmüş ve Alazer geliyor.
  • Siteyi bilmem ama kırklareli ve edirne beyaz peyniri ezine mezine dinlemez. Türkiyenin her peynirini yedim. Beyaz peynirde

1-edirne marka: akgünler-nurlu
    2-kırklareli marka:süzülmüş

Süzük kardeşler nurlu'dan iyidir. Eskiden nurlu süperdi, üretimi artırınca sıradanlaştı.

Süzlmüş kardeşler kırklarelinin vergi rekortmenidir. Lüleburgaz olmasına rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Siteyi bilmem ama kırklareli ve edirne beyaz peyniri ezine mezine dinlemez. Türkiyenin her peynirini yedim. Beyaz peynirde

Eskiden nurlu süperdi, üretimi artırınca sıradanlaştı.

Siteyi bilmem ama kırklareli ve edirne beyaz peyniri ezine mezine dinlemez. Türkiyenin her peynirini yedim. Beyaz peynirde

Kesinlikle haklısın

Eskiden nurlu süperdi, üretimi artırınca sıradanlaştı.

1-2 yıl önce harika peyniri vardı şu an aynısını bende diyemeyeceğim

• Benim alışveriş yaptığım site. Bu markayı bildiğim için Internette ilk gördüğümde çok sevinmiştim. O günden beri evimin peynir ihtiyacını buradan karşılar oldum. Peynirde damak tadına düşkünseniz denemenizde fayda var derim. Özellikle paçal peyniri çok güzel. Kargosu çok hızlı olduğu için sorunsuz alışveriş yapılıyor. Son zamanlarda buranın bi de kasap sucuğuna dadandım. O da çok güzel bence.

Not:Geçenlerde bir arkadaş sucuğun içindekileri sormuştu. Özellikle onun için resmimi çekmiştim ama ne tabletten ne de pc'den resim ekleyemedim. Resim eklerken sorun çıktı. Moderatör arkadaşlar umarım bu gibi hata loglarını inceliyorlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: herbie

Benim alışveriş yaptığım site. Bu markayı bildiğim için Internette ilk gördüğümde çok sevinmiştim. O günden beri evimin peynir ihtiyacını buradan karşılar oldum. Peynirde damak tadına düşkünseniz denemenizde fayda var derim. Özellikle paçal peyniri çok güzel. Kargosu çok hızlı olduğu için sorunsuz alışveriş yapılıyor. Son zamanlarda buranın bi de kasap sucuğuna dadandım. O da çok güzel bence.

Not:Geçenlerde bir arkadaş sucuğun içindekileri sormuştu. Özellikle onun için resmimi çekmiştim ama ne tabletten ne de pc'den resim ekleyemedim. Resim eklerken sorun çıktı. Moderatör arkadaşlar umarım bu gibi hata loglarını inceliyorlardır.
    sizlerin yorumlarıyla siparişimi verdim, ilk defa deneyeceğim ben de.

Taze Oval Kaşar 500GR
    İnek Beyaz Peyniri 700GR
    Örgü Peyniri 500gr
    Katkısız Ev Tarhanası Tatlı 500gr
    Çiftlik Kasap Sucuk
    (Promosyon) 4lü Çay Seti
    Taş Baskı Sızma Zeytinyağı 3lt
    Kebir Tereyağ 500GR
    Eski Kaşar 500GR

• quote:

Orijinalden alıntı: MegriM

sizlerin yorumlarıyla siparişimi verdim, ilk defa deneyeceğim ben de.

Taze Oval Kaşar 500GR
    İnek Beyaz Peyniri 700GR
    Örgü Peyniri 500gr
    Katkısız Ev Tarhanası Tatlı 500gr
    Çiftlik Kasap Sucuk
    (Promosyon) 4lü Çay Seti
    Taş Baskı Sızma Zeytinyağı 3lt
    Kebir Tereyağ 500GR
    Eski Kaşar 500GR

Alıntıları Göster
    Lüleburgazlıyım burada süzülmüşün birkaç şubesi var. 1 tanesi evimden 100 mt ileride. öyle bir lor peyniri var ki normal peynirden farksız, insanlar alabilmek için sıraya giriyor. diğer peynir çeşitlerini saymıyorum bile. başka marka tercih etmiyoruz zaten. süzülmüşütek geçerim

Bu arada fiyat olarak ta sitenin %20 indirimli dediği normal satış fiyatı gibi geldi, fark yok sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisma2005 -- 16 Mart 2014; 22:38:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

Lüleburgazlıyım burada süzülmüşün birkaç şubesi var. 1 tanesi evimden 100 mt ileride. öyle bir lor peyniri var ki normal peynirden farksız, insanlar alabilmek için sıraya giriyor. diğer peynir çeşitlerini saymıyorum bile. başka marka tercih etmiyoruz zaten. süzülmüşütek geçerim

Bu arada fiyat olarak ta sitenin %20 indirimli dediği normal satış fiyatı gibi geldi, fark yok sanki.

Mevlevi lokumunun konyadaki fiyatını bildiğim için pahalı sattıklarını ben de söyleyebilirim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.