Şimdi Ara

Süzülmüş Peynirleri Kış Sezonu Boyunca %30 İndirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trakyanın alanında birinci süt ürünleri markası olan Süzülmüş Kardeş peynirleri kış sezonu boyunca %30 İNDİRİMLİ !!

ekşi sözlük
    süzülmüş kardeşler
    https://eksisozluk.com/suzulmus-kardesler--1817132

İnek Peyniri, Keçi Peyniri, Karışık Paçal Peyniri, Eski Ve Taze Kaşar

Ürünlerimiz
    Tedarik süreci olmadan gün içinde kargolanarak müşteriye en kısa zamanda ulaştırılır.

Vakumlu İnek Peyniri 700gr 13Tl

Vakumlu Paçal Peyniri 700gr 17Tl

Vakumlu Keçi Peyniri 700gr 20 Tl

İnek peyniri 3Kg 45Tl

Paçal Peyniri 3Kg 55Tl

Eski Kaşar 500gr 18 Tl

Taze Kaşar 1 Kg 18 Tl

Siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Ürünler vakumlu ve lehimli tenekelerde muhafaza edildiğinden olumsuz hava şartlarından etkilenmez. Delik veya hasarlı ürünler faturasıyla birlikte 2 gün içinde geri iade edebilirsiniz.

İRTİBAT : 0 545 559 2866

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suzulmuş -- 24 Ekim 2014; 13:33:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Navigurme.com sitesinde satılıyor ürünleriniz. Eğer bunlar indirimli fiyatları ise sıcakfırsatlar için yüksek.
    Örn: sitede indirimsiz 59,90 tl sizde ise %30 indirimli 55TL . ( bu ürünü alacağım için fiyat belirttim.)
    Eğer 55 Tl üzeri %30 ise hemen sipariş geçeyim

Not : Bu arada satış için site veya yöntem belirtmemişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvlkn -- 24 Ekim 2014; 13:15:48 >

• Nevigurme'den ilk paçal peynirini (3kg) 47 liraya almıştım, sonra 53 liraya. Şimdi 59 lira olmuş. Baya artmış fiyat.Bu fiyata göre pahalı.
  • Hocam fiyatlarda oynama yapma şansımız çok az. Yeni konu olduğundan fiyatları minimuma çektik.

Satış birebir görüşülerek yapılacaktır. Kırklarelide Süzülmüş Kardeşler ürünlerini satan dükkanımız var. Telefon ile görüşülerek, kapıda ödeme veya ön ödemeli şekilde ürünlerimizi satın alabilrsiniz.

• nerden alcaz??

Firma ismi telefon, mumkunse dükkandan birkaç foto vs yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 24 Ekim 2014; 13:39:00 >
  • Hocam yaklaşık 1 ay önce tüm Süzülmüş ürünlerine ortalama 4 tl zam geldi. Fiyatlarda dalgalanma bu yüzden olduğunu tahmin ediyorum.

• Suzulmuş S kullanıcısına yanıt
    Yeni konu fakat başarılı olmanız zor bu fiyatlar ile. En azından bu forum ahalisi bu fiyatlara sizden almaz.
    3kg paçal ve 1kg taze kaşar alacağım kargo dahil uygun fiyat olursa ilk müşteriniz olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok cazip fiyatlar yok maalesef. Kargo?
  • 1 ay önce 1,400 gr paçal peynirini kargo dahil 25tl gibi bir meblaya almıştık.
  • Fiyatlarınız maalesef forumdaki diğer satışını yapan firmadan daha pahalı.
    Kargo konusunu da açıklamamışsınız. Gerek tanıtım amacı ile gerekse oluşan beğeni
    kitlesine yönelik kampanyanızı geliştirmenizi bekliyoruz.
  • Hocam bir yanlışınız olabilir. Nevigurme dahil, iki paçal 25 tl ve kargo dahil satış varsa bu akşam kapatırım bu konuyu. Dükkan fiyatları bunlar, 1-2 tl oynama dışında daha ucuzu olamaz:)

• Suzulmuş S kullanıcısına yanıt
    36,90 KDV ödediğim tutar Bundan peynir harici ürünü çıkartırsanız (10,82) 26 ,10 tl kargo dahil peynirler tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvlkn -- 24 Ekim 2014; 16:38:02 >

• Konumuz kampanya olunca, bahsettiğiniz firma çek indirimi yaparak, yanında hediyesi ile
    ve kargo bedava kampanyalar yapmakta. Özellikle kargo konusunda da bilgi vermenizi söylememdeki
    amacım buydu. Eğer kargo konusunda da bir katkınız yoksa sizin kampanyanızın ilgili firmanın
    kampanyalarına yaklaşır yanı yok.
    Üstelik siz üreticisisiniz sanırım...

quote:

Orijinalden alıntı: Suzulmuş

Hocam yaklaşık 1 ay önce tüm Süzülmüş ürünlerine ortalama 4 tl zam geldi. Fiyatlarda dalgalanma bu yüzden olduğunu tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mufit -- 24 Ekim 2014; 16:34:45 >
  • Biz satıcıyız efendim. Günlük ürünlerimiz gelir ve dükkanımızda satarız. Görüntü kirliliği olmasın diye dükkanın resmini koymadım,dilerseniz özel mesaj ile resimleri paylaşabilirim.

• quote:

Biz satıcıyız efendim. Günlük ürünlerimiz gelir ve dükkanımızda satarız. Görüntü kirliliği olmasın diye dükkanın resmini koymadım,dilerseniz özel mesaj ile resimleri paylaşabilirim.

Sizi başkası ile mukayese etmek istemiyorum, 700gr paçalı 12 TL ye kargo ücretsiz aldım.
    Israrla KARGO konusunda bilgi beklediğimi ifade edeyim.
    Selamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: vvlkn

Navigurme.com sitesinde satılıyor ürünleriniz. Eğer bunlar indirimli fiyatları ise sıcakfırsatlar için yüksek.
    Örn:http://www.nevigurme.com/Pacal-Peyniri-3KG,PR-68.html sitede indirimsiz 59,90 tl sizde ise %30 indirimli 55TL . ( bu ürünü alacağım için fiyat belirttim.)
    Eğer 55 Tl üzeri %30 ise hemen sipariş geçeyim

Not : Bu arada satış için site veya yöntem belirtmemişsiniz.

Bende alacagım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Biz satıcıyız efendim. Günlük ürünlerimiz gelir ve dükkanımızda satarız. Görüntü kirliliği olmasın diye dükkanın resmini koymadım,dilerseniz özel mesaj ile resimleri paylaşabilirim.

Sizin ürünleri daha ucuza satmanız gerekirken daha pahalıya satmaya kalkıyorsunuz , bu fiyatlardan kimse almaz haberiniz ola
  • Nevigurme 90 tl üzerine 20 tl hediye çeki veriyor ayrıca kargo bedava.
    Bence o konuyu bir inceleyip daha sonra daha cazip tekliflerle konu açsaydınız.

http://beta.donanimhaber.com/m_97138157/mpage_4/tm.htm
  • Kargoda eklenir buna herhalde satıcı kaçak güreşiyor. Israrla sormalarına rağmen bu konuya cevap vermemiş. Çöptü zaten x2 çöp olur böylece.

• Çöp.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.