Şimdi Ara

Kırmızı Araba .. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

Ben anlamıyorum bu milleti.
    Mavi renk alma tutulmaz.
    Sarı renk alma taksi gibi.
    Siyah alma güneşi çeker yazın.
    Kırmızı alma güneş solması olur.

beyaz alma toz olur

Beyaz alma söz olur, siyah alma toz olur.

• Kırmızı başta çekici güzel geliyor ama çabuk sıkılıyor insan, her arabayada yakışmıyor. Siz beğendiyseniz alın bayi saçmalamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç onu kırmızı olsun 5 fazla olsun diye boşuna mı demişler i20 var rötuş yapıldı sıkıntı yok

Ha boya kavladı o beyaz da da var ama solma ben yaşamadım

Sende vişne çürüğü. Al kırmızı değil sonuçta 😁

• Altına da ofsetli içi gri yanları siyah güzel bi jant taktın mı değme keyfine

• 1 yildir kirmizi bmw 116d kullaniyorum. Cok sukur su ana kadar cizen olmadi. Temizken harika gozukuyor ama kilcal cizikleri kabullenmeniz gerekiyor. Ne kadar dikkatli kullanirsaniz kullanin o cizikleri goreceksiniz.

Yalniz ben soyle bir durum yasadim:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111138256&p=1

• Arkdas klozet rengi moda oldu bende bun yanıyorum..

Opak beyazı millete iteliyorlar.. metalik renk daha dayanıklıdır ama bakımı ve tamiri sıkıntıdır..

Kırmızı clio 4 vardır.. kaputt abüyük taş izi vardı.. adam rotus olamz komple kaputu boyarız demişti..

Reno 1 yıl rotus yapamamıstı clio 4 e.. sonra ne oldu bilmem

Ama kırmızı arabaya park edip eve giderken geri dönüp bi daha bakarsın..

son arabam beyazdı dönüp bakmazmdım.. evde tuvalette nası olsa var diye
  • Ben de leon alırken kırmızı sormuştum, benzer şeyleri söylediler.beyaz aldım, içimde kaldı.
    Sonrakinde renkli alacağım diyorum ama kirmizidan ziyade fume , mavi, lacivert de çok hoşuma gidiyor. Yalnız onlarda fiyat farkı varmış, kırmızıda yokmuş.
    Ne desek boş, Nasil mutlu olacaksam öyle yap hocam. Hayırlı olsun simdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanBogdanovic -- 5 Kasım 2015; 16:38:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

0 aracımı kırmızı almak istiyorum . Ama bayii kırmızının düşmanı çok olur . Biri gelir çizer , kırmızı'ya rötuş olmaz . Bakım ister kırmızı renk solar vs gibi laflarla her gidişimde biraz daha soğutuyor beni renkten . Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?

Lav kırmızı araç sahibiyim ve çevredeki kırmızı araçlara dair genel gözlemlerim, tecrübelerim:

- Bakımı çok zordur. Düzenli olarak Wax/cila/boya koruma yaptırmak ile hem cebiniz yorulur hem sinir hastası olursunuz.
    - Aracı kullandığınız yollar stabilize ise veya çok tozlu mahalle/yollarda araç kullanıyorsanız kırmızı boya çok hassastır, en ufak bir çiziği veya taş sıçramasını altındaki astarı göstererek hemen belli eder.
    - Nazara gelebilirseniz, dediğiniz gibi kıskananı çıkabilir :)
    - Yıkama büyük derttir. Herhangi bir oto yıkamacıyı kampa sokup 1 ay eğitim versenizde, hangi edevat ile silerse silsin, mutlaka ufak tefek veya kılcal çizikler ilk güneş ışığında hemen gözünüze batacaktır.
    - Ve en büyük sorun; genelde vernik atmaları hep kırmızı araçlarda oluyor. Genelde diyorum çünkü çok çok az miktarda diğer koyu tonlarda da olsa da %95 bu renk üzerine atılan verniğin ince veya başka tür/zayıf bir vernik olduğunu düşünmemden dolayı kendi aracım dahil BMW'lere kadar birçok forum konusunda da görebileceğiniz gibi vernik soyulmaları daha ilk 2 yıl içinde başlamıştır.

Tercih sizin, keyfinize göre davranın :)

• Kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun.

• Hocam içinde kalacağına al gitsin. Çevrenizin ne dediği ne düşündüğü önemli değil siz içinizden ne geliyorsa onu yapın. Benim de İ20 alacak param olsa kaşmir kahve çok hoşuma gidiyor o rengi alırım bayinin ne dediğini falan takmazdım. Şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz umarım
  • İlk sıfır aldığım bordo kırmızı aracım 1. Haftasını doldurmadan kapısını çizdiler. O zaman ki moral bozukluğu tarif edilmez. En ufak çizik belli ediyor. Sonraki araçlarım beyaz oldu. Boya takıntınız yoksa alın gitsin.

• Abiler çok nazar değiyor kırmızı ve bordo gibi dikkat çekici renklere.

Beyaz veya gri tonları iyidir :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.