Allah akıl versin cahillere ne bakiyosun diyip birbirlerini öldürüyorlar
sonumuz hayrolsun
Bir ara ışıklarda kavga edenleri ayırmaya çalışırkan bir yumruk darbesi yedim.O gün bugün mümkünse karışmıyorum.Zaten höt desen kavga çıkıyor memlekette.Ramazan gelir oruç,şimdi sıcaklar,kışın soğuk.Her daim bahane hazır zaten ...
Arkadaşlar 2 hafta önce bir olaya şahit oldum. Kırmızı ışıkta duran bir araca diğeri duramayıp tamponuna çarptı. 2 side indiler. Öndeki adam tutanak tutalım kaskodan yaptırayım dedi. Arkadakide ufacık çizik için tutanak mı tutulur yürü git işine demesiyle öndeki adam beyzbol sopasını aldı ve adama vurmaya başladı. 20 metre ilerdeki polis koştur koştur geldi. tam bir oh çektik polis ayıracak diye birde ne görelim polis geldi yanımızda kavga izliyor. Oradan bayanın biri ayırsanıza ne bakıyorsunuz deyince polisten gelen cevap: Şimdi dururlar zaten...Ama siz çok istiyorsanız ayırmayı deneyebilirsiniz. Ülkede polis bunu yapıyorsa vatandaş ne yapmaz?
Geçenlerde acil eczaneden bir ilaç almam gerekiyor. Park yasağı olan bir yerde durmak zorunda kaldım. Hemen bir polis geldi. Duramazsınız dedi. Bende durumu izza ettim ve hemen geleceğimi söyledim. Poliste gayet kibar bir şekilde çok gecikmeyin dedi ve ben koşarak eczaneye girdim. Eczacı arkadaş ilçları buldu, pc ye birşeyler girdi. Ve yaklaşık 10-15 dk sürdü. Oda elimde olmayan nedenlerden dolayı. Bir güttimde ne göreyim 61 tl ceza. Hemen gittim memur bey konuşmuştuk dedim, gecikmeyin demiştim dedi. 10 dk. mı geç diyince bakın işim başımdan aşkın, parketmeseydiniz yasak yere dedi. Bende biraz sinirlendim cevap karşısında. Birkaç laf edip arabaya bindim.Ceza yanıma kar kaldı...
Kompleks
quote:
trafikte göz göze gelmiyeceksin arkadaş
gözgöze gelip selam verince de kavga çıkıyor mu kırmızıda dururken arkadakiler tampona dayanıyor diye sağa sola bakacak fırsatım olmadı hiç, maaşallah ışık hızından hızlı kornaya basıyor izmirdeki apaçiler. ilginçtir ki kornadan sonra hemen ışık yeşile dönüyor. o da rahatsız herhalde durumdan, daha fazla basmasınlar diye "geç kardeşim" diyor istanbulda pek trafiğe çıkmadım ama dolmuşta otobüste bile geriliyorum, bakalım şoför olunca ne olacak. takmamak lazım sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: FERRARI
Kompleks
yaa bu konuya yazan 25 kişi asssla böyle dawranmayacak ve çocuu-çoluu varsa onlarıda eğitecek. sağda solda da bu hikayeleri anlatıp milleti eğitmeye çalışacağız. önce biz sonra yakın çevremiz, eğitimle düzelir çoğu şey(her şey değil, çoğu şey)
quote:
Orjinalden alıntı: derememo
eğitimle düzelir çoğu şey(her şey değil, çoğu şey)
bu işin değişmesi için memleketimdeki insanın evrimini tamamlaması gerekiyor.
kısaca ayıcıklarla ne kadar uğraşsan da önümüzdeki 1000 yıl için ben ümitli değilim..
quote:
Orjinalden alıntı: plantamax
quote:
Orjinalden alıntı: dungeon16
Arkadaşlar hala olayın şokundayım.Bu sabah eve gelirken bilenler için bursa izmir yolu özlüce tesislerinin ordaki kırmızı ışıkda bekliyordum.Birden önümdeki iki arabanın birinden iki ötekinden bir kişi indi ve birbirlerine saldırmaya başladılar.Ben hemen koştum tek olanı ayırmaya diğer arabalardan inenlerde ötekileri tuttu birbirlerine ne bakıyosun lan gibilerinden bağırıyorlardı.Abi hayırdır ne oldu diye sorduğumda gelmiş dik dik bakıyo şeref... diye küfürler etmeye başladı.
Arkadaşlar cidden nereye gidiyoruz böyle bu olay benimde başıma geldi kaç kere ışıklarda millet işi gücü bırakıp yandaki arabayı olay yeri inceleme ekibi gibi izliyor.Ve bugün bu olayn bir tek benim başıma gelmediğini ve hatta kavga sebebi olduğunu görünce kafamdaki norveçe yerleşme fikri biraz daha güç kazandı.Ve buğünkü olayı gördükten sonra da trafikte özellikle kırmızı işıklarda at gözlüğü takmam gerektiğini anladım.Acaba sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.
+1907
Upper İntermediate'yi bitirdim çok şükür... Yakında Advanced seviyesine başlamayı ve bitirmeyi düşünüyorum... eğer bitirebilirsem ne mutlu ki yukardaki uçak ile birlikte "insanlarıyla insanlık çerçevesinde rahatça anlaşabileceğim bir ülkeye" gidebilme lüksüne yeterli sermayem olursa sahip olacağım...
imzandakileri satsan yeterli sermayen olur bence
quote:
Orjinalden alıntı: plantamax
quote:
Orjinalden alıntı: dungeon16
Arkadaşlar hala olayın şokundayım.Bu sabah eve gelirken bilenler için bursa izmir yolu özlüce tesislerinin ordaki kırmızı ışıkda bekliyordum.Birden önümdeki iki arabanın birinden iki ötekinden bir kişi indi ve birbirlerine saldırmaya başladılar.Ben hemen koştum tek olanı ayırmaya diğer arabalardan inenlerde ötekileri tuttu birbirlerine ne bakıyosun lan gibilerinden bağırıyorlardı.Abi hayırdır ne oldu diye sorduğumda gelmiş dik dik bakıyo şeref... diye küfürler etmeye başladı.
Arkadaşlar cidden nereye gidiyoruz böyle bu olay benimde başıma geldi kaç kere ışıklarda millet işi gücü bırakıp yandaki arabayı olay yeri inceleme ekibi gibi izliyor.Ve bugün bu olayn bir tek benim başıma gelmediğini ve hatta kavga sebebi olduğunu görünce kafamdaki norveçe yerleşme fikri biraz daha güç kazandı.Ve buğünkü olayı gördükten sonra da trafikte özellikle kırmızı işıklarda at gözlüğü takmam gerektiğini anladım.Acaba sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.
90 sandan beri aracımda flimle gezerim bütün camlar dahil kimse beni göremiyor ama ben herkesi görüyorum iyi oluyor tavsiye ederim
1. ARACINA BİN, bilinen prosedür, ayrıntıya gerek yok. Bilmeyenler bilenlere sorsun. 2. KONTAĞI AÇ, MOTORU ÇALIŞTIR, JACK NICHOLSON GÖZLÜKLERİNİ TAK (RayBan Wayfarer) 3. KAPILARI KİTLE "LOCK DOORS", KLİMAYI AÇ "AC ON" 4. CAMLARI AÇMA SAKIN, EMNİYET KEMERİNİ TAK 5. YANINDAKİ ADAM ÇIPLAK DA OLSA BAKMA VE GÜLME. 6. SICAKTA MİLLETİN KANI BEYNİNE SIÇRAR, "şşıırrttt" 7. SAKIN AMA SAKIN EL, KOL, KAŞ, DUDAK, YANAK, KULAK HAREKETİ YAPMA...! 8. DOOOOĞĞĞRRRUUUU EVE!!! 9. SICAKTA SAKIN ARABESK DİNLEMEYİN Müslüm Gürses: "Anam yok, Babam yok" 0. İSMAİL YK'DEN "Allah Belanı Versin" parçasını Bass Boost ile Adana'da dinlemeyin!
Çantanız varsa ayaklarınızın altına koyun, kolay görünen yerlere siyah poşet (sanki içinde para var), kadın çantası, Samsonite, Bond çanta vb. koymayın. Bazılarının kolları gerçekten ÇOK UZUN... Kırmızı ışıkta hayatta kalmak ve hırsızlara yem olmamak için yapılması gerekenler sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: Taner Göde
1. ARACINA BİN, bilinen prosedür, ayrıntıya gerek yok. Bilmeyenler bilenlere sorsun. 2. KONTAĞI AÇ, MOTORU ÇALIŞTIR, JACK NICHOLSON GÖZLÜKLERİNİ TAK (RayBan Wayfarer) 3. KAPILARI KİTLE "LOCK DOORS", KLİMAYI AÇ "AC ON" 4. CAMLARI AÇMA SAKIN, EMNİYET KEMERİNİ TAK 5. YANINDAKİ ADAM ÇIPLAK DA OLSA BAKMA VE GÜLME. 6. SICAKTA MİLLETİN KANI BEYNİNE SIÇRAR, "şşıırrttt" 7. SAKIN AMA SAKIN EL, KOL, KAŞ, DUDAK, YANAK, KULAK HAREKETİ YAPMA...! 8. DOOOOĞĞĞRRRUUUU EVE!!! 9. SICAKTA SAKIN ARABESK DİNLEMEYİN Müslüm Gürses: "Anam yok, Babam yok" 0. İSMAİL YK'DEN "Allah Belanı Versin" parçasını Bass Boost ile Adana'da dinlemeyin!
Çantanız varsa ayaklarınızın altına koyun, kolay görünen yerlere siyah poşet (sanki içinde para var), kadın çantası, Samsonite, Bond çanta vb. koymayın. Bazılarının kolları gerçekten ÇOK UZUN... Kırmızı ışıkta hayatta kalmak ve hırsızlara yem olmamak için yapılması gerekenler sanırım.
+1..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme