Şimdi Ara

kırmızı ışıkta belli belirsiz titreyen polo tdi dsg 2011 model arabam titriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Honda nin ishift ine demediklerini birakmadilar zamaninda. Yok sorunlu yok bozuluyor cart curt. Dsg ondan beter cikti.

Dsg pişmanliktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm bakımlar doğuşta yapıldıysa iyi niyet garantisinden halledilirde araç durduk yerde mi titriyor kalkıştamı ben onu anlayamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelişmeleri merakla bekliyorum.
    Bu arada çok geçmiş olsun inş en makul şekilde sorunu çözersiniz.

• Servise götürdüm, dizel enjektörlerde sıkıntı olabilir dediler, uzatılmış garantisinin dolmasına az kaldı, o yüzden satmayı erteledim pazartesi baktıracağım. MAzotu sadece BP den alırım, inşallah yakıttan deyip doğuş kitlemeye çalışmaz. Ben bu konularda şanssız bir insanım, garantili iphoneumu bile para verip yaptırmak zorunda kalan biri olarak o konu da burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_99801231/f_//tm.htm
    inşallah güzel bir çözüm bulunur. Eleman kontrol etmek lazım dedi. Bir bakacaklar. Araba kontroller sırasında da titremedi bu arada. DSG sıkıntısı yok dedi, sonucu göreceğiz artık.
  • Arkadaşlar VW den aradılar. Dizel enjektörlerde sorun olduğunu söylediler. Uzatılmış garantiden hepsini değiştireceklerini söylediler. Benden para çıkmayacak. Sanırım dizel enjektör de pahalı birşeymiş. Bir nokta dikkatimi çekti. Önceden de kırmızı ışıkta arada titreme yapıyor demiştim. Karbon filtresi demişlerdi, onu falan temizlemişlerdi bir önceki bakımda, bu sefer ısrar ettim, bu arabada bir sıkıntı var diye sonra eleman geldi kapı açıkken şakırdama gibi ses geldi gaza bastıkça. Dizel enjektör de problem olabilir dedi. Aracı teslim ettik, değiştiriyorlar şimdi.

Anti parantez araba 60000 km de ve dizeli sadece BP den aldım. 2011 model, TDI DSG. Eminim tek benim başıma gelmeyecek bir sıkıntı. 2011 modellerin uzatılmış garantileri bitmeye yakın ışıklarda titreme oluyorsa gaza basarak motorun sesini dinleyip şakırdama sesi var mı diye dikkat etmek lazım, duyarsanız mutlaka servis elemanına dizel enjektörleri hatırlatın. Pahalı bir parça sonuçta. Ben de dört tanesi değişecek. Bu arada çok şaşırdım benim başıma böyle durumlarda mutlaka bir olumsuzluk gelirdi, hayırlısı artık.

• Dsgcileri üzdün hocam bu konudan prim yapmayı bekleyenler ne yapacak şimdi .
    Geçmiş olsun bu konuyu facebook ta polo büyüksün grubuna yazarsanız çok fazla sizin araçtan var kronik bir problemmi veya neden olduğu konusunda yardımcı okurlar grup ta ustalar falanda var.

• funkypunky F kullanıcısına yanıt
    Iyi yırtmışsınız ,

• dsg=sıkıntı
  • Dizel enjektörleri sıfırladım, neyse bu uzatılmış garanti bir işe yaradı. Herkes yaptırsın :) Mekanik aksamlar bunlar, binlerce parça bir araya geliyor. İllaki sıkıntı çıkıyor. VW arabaların sürüş keyfi güzel ama nedense DSG şanzıman problemli diye bir düşünce var. Ben de o yazılardan dolayı korktum. Ama korkacak çok da birşey yokmuş. Firma ürününün arkasında durduktan sonra bir sıkıntı değil. Bu arada şimdiye kadar 3 tane VW bir tane Skoda marka aracım oldu. O yüzden çok da çakmayalım VW'ne :)
  • Hocam dsgye bir daha bulaşmayın derim aracınızı satacaksınız zaten ne edin ne yapın ya düz wv yada başka marka yarı otomatik bir araç alın
  • bu forum yatıp kalkıp dsg ye dua etsin yoksa hiç muhabbet dönmez
  • mfatih1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben paso DSGli araba kullanıyorum, alıyorum:) 1 Polo(otomatik), Polo (DSG), Golf (dsg), bir de skoda octavia(DSG). Bunlar dsgli, ben bir skıntı yaşamadım. Ama dediğim gibi makine bu, insan yapısı. Bakımlarınızı doğuştan yaptırdıktan sonra iyi niyet garantisi falan filan deyip değiştiriyor. Ama tabi dsgyi elime alsam masraf çıksa üzülürüm :) daha yaşamadım, inşallah ta yaşamam. Sürüş keyfi olarak beni mutlu ediyor. VW en çok satan markalardan, çift kavramalılarda hata oranları ve rakiplerinin hata oranı nedir, bu gibi rakamlar bilinmediği sürece DSG için tamamen kullanılmayacak bir şey demek doğru olmaz diye düşünüyorum.

Not olarak da ekleyeyim, Toyotanın dizel otomatiği mesela benim için alınmayacak bir araba. Minibüs gibi bir araç, insan vites değiştirirken öne mi yapışır, o yüzden rakipleri bu şekilde olduğu sürece DSG saltanatını devam ettirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkypunky -- 5 Mayıs 2015; 17:56:27 >
  • funkypunky F kullanıcısına yanıt
    Tabiki öyle hocam hayırlı olsun şimdiden tüm alım satımlarınız ancak insan korkuyor dsg'den ben olsam rüyalarıma girer

kendi tercihim volvo zaten hocam 2.el s40 almak istiyorum dizel otomatik
  • Dsg dir o dsg. O arıza dsgdendir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.