Şimdi Ara

kırmızı ışıkta belli belirsiz titreyen polo tdi dsg 2011 model arabam titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Golf alacağım için 2011 TDI dsg şanzıman polomu elden çıkarmayı düşünürken kırmızı ışıkta titrediğini farkettim. En son bakımı subat sonu yaptırmıştım, o zaman karbon filtresi dolmuş demişlerdi. Hallettiler onu ama sanırım problem devam ediyor. Arabanın uzatılmış garantisi var mayıs gibi bitiyor. şimdi arabayı satsam yeni sahibi uzatılmış garantisinden dsg de problem varsa garantiden halledebilir mi? Tüm bakımlar doğuşta yapıldı. Alıcısı da hazır, aldıktan sonra bana küfretmesin, ticaretin de her zaman hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkypunky -- 27 Nisan 2015; 22:09:44 >

• yaptır öyle sat o zaman DSG sorun varsa el değiştirdi diye garantiye sokmaz doğuş işi belli olmaz.
  • Kesin dgs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben uzatılmış garantiyi iptal ettirmesem de sattım diye uzatılmış garanti iptal edilir mi?

• işçilik alır sırtına vururlar
  • ilgi çeken konulardan...
  • malum parçanın değişme zamanı gelmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kavrama zımbırtısı degil mi?

• Bence başlığı,titriyor araba titriyor polo titriyor hemde dsg titriyor olarak değiştir

• Allah kolaylık versin.

• Gene DSG

• geçmiş olsun. sessiz bir yerde giderken gece arabanın altından gelen kılıç kalkan seslerinide bi dinleyin de. Şangır şungur ediyorsa servise götürür bırakırsınız. 300 400 günahı neyse alırlar. Tekrardan geçmiş olsun
  • Of dsg of
  • Geçenlerde bir arkadaşta dsg sorun çıkarıyor mu diye sormuştu ben de yok kardeş çok iyi demiştim. neyse yarın göstereyim ben bunu. Bakalım doğuş nasıl öpecek?

• Milli meselemiz.Geçmiş olsun hocam...

• Bence yaptırıp satın. Daha hayırlı olur.
  • Karbon filtreyi de ilk defa duydum. Yaptırıp satın. Bosa kufur yemeye gerek yok.

• Bu konu hit olur..

Reserved

• Aha yoldalar,2011den sonra cikan Dsglerde sorun yok diyen Athirsizlari birazdan burda olurlar..

• Önlerden alalım sahneye yakın olalım
    Kardeş geçmiş olsun mekatronik arızasıysa 10.000 tl derler iyi niyetten 3.450 tl ye halledersiniz
    Sizi delirten diyaloglar başlar serviste umarım öyle değildir tabi ufak bişeydir ama konu DSG ise sıkıntı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.