Bildirim
Edc Fluence vites p de takılı kaldı
Ruffles Originals Sade Patates Cipsi Süper Boy 107 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08Q97WY4M
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Araba hareket halindemi? -
Araçta titreme ısınma var mıydı -
aracı çalıştırdıktan sonra 30 40 saniye boyunca frene basılı tutun sonra deneyin belki işe yarıyabilir -
Mandal bozulmus olabilir. -
Abimi Marmaris otogarına bırakırken yasadım bu sıkıntıyı. Sansıma özel reno servisinden bir çocuk geçerken beni gördü. Vites kolu kapağını açıp ordaki sarı mandalla vitesi d ye aldı. Çalışmasında sıkıntı yok. Arıza uyarısı ısıgı yok. Mandal yada beyinden olabilir dedi. Yolda datcaya dönerken p den d ye normal geçmeye başladı. Her nimetin bir külfeti var malesef. Otomatik rahatlık ama süprizlere de hazır olmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneta -- 20 Temmuz 2019; 0:25:55 > -
Araç p de iken ve duruyorken biliyorsunuz d ye almak için frene basmaniz gerek. O sirada frene bastığınızda vitesin altindan bi oynama olur ses gelir hatta. Guvenlik mandali falan herhalde. O işini yapmamıştir belkim -
Aracı park ederken hafif bir yokuşta önce P'e alıp sonra el freni çektiyseniz, mandal sıkışmış olabilir. -
Yeni megane da başıma geldi mandal düğmesinin içindeki yay çıkmıştı mandalı kendinize zorlamadan az bişe çekin eyer gelirse parmağınızla içine basın ozaman vitese geçiyor
Servis garantiden değiştirmişti -
stop ederken yükü şanzımana veriyorsunuz o yüzden böyle oluyor. önce n ye alın el freni çekin sonra p ye alın -
Arıza ışığı yapmıyorsa hatalı parktan olma olasılığı yüksektir. Kilit mekanizması bozulmuştur büyük ihtimalle. Az biraz araçtan anlayan usta gecici olarak kilitten çıkartır sonrasında tamire götürün. -
benim başıma gelmedi ama el kitabında bu konu hakkında uyarıcı not var, arkadaşın captivasında aynı olay olunca müdahale etmiştim; vites kutusunda küçük bir plastik kapak var onu sökün ve kontak anahtarını yuvaya sokun vitesi P kilidinden kurtarın der.
muhtemelen de sizinki böyle bir müdahale istiyor, el kitabınız varsa detayını orada bulabilirsin... -
Aracı park ederken n konuma alın el frenini çekip ayağınızı frenden çekin ve yük frene bindikten sonra p konuma alın..Bu şanzımanın ömrü içinde iyidir..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X