Şimdi Ara

Kırmızı ışıkta dururken arabanın titremesi normalmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SemBerk7

quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

quote:

quote:

o değil DSG ne diye soran vw kullanıcıları var

adamın arabası 2001 model çocugum dsg ne arasın neye ihtiyaç duysunda bilsin ? boş adamsın.

insan sadece sahip oldukları hakkında mı bilgi sahibi olur... ne kadar sığ adamsın sen.

Adamın mesajlara bakarsan arabarla pek ilgili değil . Dsg neden ilgisini çeksin söylesene ? Sen Galatasaraylısın futbolla ilgin yok diyelim sana ilk 11 sorduklarında bilmiyorum dersen onlar sana Galatasaraylı ama ilk 11'i sayamıyor felan mı diyorlar hayırdır ?

buraya gelip konu açabilecek kabiliyeti varsa google a veya forumun arama sayfasına DSG yapmak zor değil...

• Durup dururken niye DSG aratsın adam. Sanki hayati önem taşıyan bir bilgi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Durup dururken niye DSG aratsın adam. Sanki hayati önem taşıyan bir bilgi.

konuyu açan arkadaş bir soru sormuş.
    ondan sonra ki 2 kişi DSG ile alakalı yanıt vermiş.
    insan bir merak edip açar bakar... verdikleri yanıt sordugum sorunun cevabı mı diye...

evde boş boş otururken dur bi google girip DSG aratsın demiyorum....

AYRICA maalesef DSG vw araçların için hayati önem taşıyor zira ateş basınca yolda bırakıyor

• boğaz kelebeğine bir baktır. gazlı arabalarda belli bi km den sonra kirlenirler, temizlenmesi gerekir. ondan değilse hava sensörleri, maf sensörü de olabilir.
  • Rolantide titreme bu motorların genel huyudur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o değil DSG ne diye soran vw kullanıcıları var

adamın arabası 2001 model çocugum dsg ne arasın neye ihtiyaç duysunda bilsin ? boş adamsın.

insan sadece sahip oldukları hakkında mı bilgi sahibi olur... ne kadar sığ adamsın sen.

Adamın mesajlara bakarsan arabarla pek ilgili değil . Dsg neden ilgisini çeksin söylesene ? Sen Galatasaraylısın futbolla ilgin yok diyelim sana ilk 11 sorduklarında bilmiyorum dersen onlar sana Galatasaraylı ama ilk 11'i sayamıyor felan mı diyorlar hayırdır ?

buraya gelip konu açabilecek kabiliyeti varsa google a veya forumun arama sayfasına DSG yapmak zor değil...

D s g ne olduğunu bilmiyorum daha doğrusu duymadım nasıl araştır yim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2006 model lpg li titreme oldugunu görmüştüm çözümünü bilmiyorum.
  • Ya bazen benim de lambalarda falan beklerken fren basiliyken iniyor. Ama cok seyrek oluyor. Nedir bu mevzu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Titreme ya motor kulakları sertleşmiştir yada ateşleme sorunu vardır. Benim araç en son titrediğinde bujilerin olduğun yerde su vardı. Kurutulunca düzeldi. (Motor yıkanmıştı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sibop ayari

bendede vardi. sibop ayari yaptirinca duzeldi. dusuk hizlarda, dururken titriyordu.

aracim clio 2004 lpg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir yetkili veya ozel servise gitmende fayda var. Ekranda ariza isigi da yaniyorsa(sarimsi) zaman kaybetmeden gitmelisin.

Titreme olayi icin bircok neden vardir. Gaz kelebegi veya egr valfi kirlenmis olabilir. Hava filtren tikanmis olabilir veya baska mekanik problem.
  • Bin devirde titreme geciyorsa hic ellettirmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.