Şimdi Ara

Kırmızı ışıkta infaz. ( BENTLEY ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • katılıyorum acaba normal bir golf yada polo olsaydı bu kadar dikat çekermiydi
  • Kimsenin günahını almak istemem ama Su testisi su yolunda kırılmış gibime geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrah66 kullanıcısına yanıt
    Kemer takılı olmayınca zaten hava yastığı açılmıyor hocam :D Bir diğer konu da şu kemer takılı değilken yapılan trafik kazasında özel sigorta şirketlerinin hiç biri hastane masrafını karşılamıyor ayrıca can kaybı ve hayat sigortası varsa hayat sigortası da ödenmiyor.
    Ve dediğiniz gibi kemer takmadıktan sonra ha hacı murat ha bu araba , yapılacak kazada aynı hasarı alır içerideki yolcu.
  • mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    allahtan günahını almadın içindekini söylesene bu araba bu vergi sistemiyle normal yollardan zor alınır
  • barisatlas B kullanıcısına yanıt
    bu yazdıkların dogrultusunda bir kaç sorum olucak

1 Kemer takılı olsaydı hava yastığı şişince mermileri önlermiydi
    2 Kemer takılıyken silahlı saldırı olduktan sonra kkaza meydana gelse sonuçta ölümlü kaza sigorta şirketi karşılarmıydı
  • korkanadam kullanıcısına yanıt
    Kemerle alakalı tespit genel bir tespitti.
  • korkanadam kullanıcısına yanıt
    Konuyu beğenmediysen yorum yapmayarak kendini sevindirebilirsin. Bizi de baymamış olursun saçma sapan tespitlerinle. Sen emniyet kemeraiz gezebilirsin

• ben emniyet kemersiz kontak bile çalıştırmam zaten arabam yok otobüslerde bile takarım
    şehir hatlarında kemer olmadıgı için ortadaki boşluga geçer demire dayanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Emniyet kemerine toka takilan bir ulkede Volvo'nun fazla satmamasi gayet normal.

Güzel tespit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkanadam

ben emniyet kemersiz kontak bile çalıştırmam zaten arabam yok otobüslerde bile takarım
    şehir hatlarında kemer olmadıgı için ortadaki boşluga geçer demire dayanırım

Çok güzel işte. Tebrik ederim. Şehirlerarası otobüs yolculuklarında ben de kemer kullanıyorum. Tam kemeri takarken yan koltuktan değişik değişik bakıyor insanlar. Sanki suç işliyor muşum gibi

• evet onlara göre rahatımızı bozuyoruz ondan garipsiyorlar ki bence abartıldıgı kadar rahatsızlık vermiyor birde alıştıktan sonra
  • helal yoldan alması zor zaten o arabayı mutlaka vardır bir sebebi allah rahmet eylesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrah66 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. :)
  • şu konudaki saçmalayan insancıklar yuzunden hayattan soguyorum.

neymiş hızlı ve zengın yaşamanın sonuymus alın teri ıle almamısmıs

adam infaz edılmıs,aşşagılık kompleksı tavan yapmıs dh halkı ölmuş adama iftiralar sallıyor.Ayıptır be ayıp
  • Bir gün bu kadar zengin olursam ve çevremden tehdit alırsam ilk işim her halde zırhlı bir araç almak olurdu.
  • İnfaz arabada diye mi konu bu bölümde

• Sanırım araç sahibi İnşaat sektöründe imiş.
  • İnşaat sektörü mafyanın,rüşvetin,yolsuzluğun,kara paranın tavan yaptığı bir sektör çimento alma zırhlı araba al bu sektörde .Ölene Allah dan rahmet kalanlara sabırlar dilerim

Ek olarak inşaat sektörü batı ülkelerindeki gibi düzenlenir ıslah edilirse rüşvet,yolsuzluk,hırsızlık ve siyasetteki kirlenme yüzde 90 azalır.dikkat ederseniz hiçbir siyasi parti imar inşaat ile ilgili vaatlerde bulunmaz. Toplumsal farkındalık olsun diye eklemek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iniyesta -- 24 Aralık 2014; 18:27:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Emniyet kemerine toka takilan bir ulkede Volvo'nun fazla satmamasi gayet normal.

bu nasıl bir bağlantı ben onu çözmedim

volvo ve kemer meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah66

Allah rahmet eylesin. Olay hakkında yorum yapmayacağım sizin tespitiniz dikkatimi çekti.
    Dünyanın parasını verip tüm Aktif ve Pasif güvenlik donanımları olan aracı aldıktan sonra bu kadar basit ve önemli önlemi almıyor olmak Ne Yaman Çelişkidir. Kemer takılı olmayınca o 128++ milyon adet hava yastığının faydadan çok silaha döneceğini düşünemiyor muyuz?

Adamın o aracı alma sebebi aktif ve pasif güvenlik donanımlarının zenginliği olmayabilir... Tamamen zevk için mesela tipini beğendiği için tercih etmiş olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.