bi kere daha hb cıkmıştı +5den +6 ya yakmştm o yzden cesaretm kalmadı .:D
Hb yı +6 da yakmayı nasıl becerıosun
Trina diye birsey war demı +5-+6 % 100 gecıyor trınayla :D
mıllet +5 hb alıp +6 yapıp satarak para kasıyor
quote:
Orjinalden alıntı: ben_Ewre
6 kutu wardı 4 ü kırmızı 2 yeşil
yeşillerden hb we ii çıktı kırmızlardan dw chitin chitin durandal cıktı baya karlı oldu:D
öğrenmek istediğim dw we hb yi nekadar satabilirim
server : akara
bu kadarda bal olmazki be kardeşim
Kırmızı kutudan hb cikarmiştim bende sana biraz cesaret veriyim ^^
+3 e kadar bes bus +4 bus +5 trina bus +6 trina bus +7 trina bus :) / bugün sabah bastım ^^
1 adet bile bir şey yakma hic bir şey yakmadan bastım trina ya verdigin paraya da acıma ;)
Hayırlı olsun.
Bana kırmızı kutudan hep Durandal +1 Impact +1 çıkıyor sinir oluyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: AsterStyle
Bana kırmızı kutudan hep Durandal +1 Impact +1 çıkıyor sinir oluyorum.
impact şükür et bana chitin cleawer falan düşüyo
quote:
Orjinalden alıntı: IIIg0rk3mIII
+3 e kadar bes bus +4 bus +5 trina bus +6 trina bus +7 trina bus :) / bugün sabah bastım ^^
1 adet bile bir şey yakma hic bir şey yakmadan bastım trina ya verdigin paraya da acıma ;)
bu yöntem %100 tutuyormu yoksa seninki şansmı?
quote:
+4 Geçirirken Fs yaktım Bus ile bida Trina kullanmadan +4 e önemli item basmam Bu arada itemler güzel hayırlı olsun
+0 hb ne kadar eder +7 hb ne kadar eder?
lanet olsun ya 3 tane mavi 6 tane kırmızı kutu kırdırım çıkan itemlere gel glacier erenion rons staf clever 3 tane priest bone crasher warrıor chitin +1 ms deep scar dedim hb çıakrsa basarım diye of of gitti 2.5 gb
bana 1 tane maviden dw düştü
quote:
Orjinalden alıntı: Mirkut
quote:
bu yöntem %100 tutuyormu yoksa seninki şansmı?
Şoyle diyim + 5 e kadar trina ile ne basarsan bas %100 upgrade şansı vardir . +6 da bu oran degişir. 1 kere upgrade yaptiysam ve gectiyse ayni gün başka item basmiyorum zaten nadir upgrade yaparim trina kullanırsanız şansınız artar. Kısacası trina kullanın trinaya verdiginiz paraya acımayın . kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez hesabi :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme