Şimdi Ara

Kirmizi kutu Kirdirma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
12.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 22 tane kirmizi kutum var kirdirmayi dusunuyorum Onceden kirdirmis arkadaslara ne gibi itemler cikti ogrenebilir miyim Serverim Ronark

• kırmızı kutudan item düşürme şansı düşük bence2 tane yeşil kutu bul 1 tanede mavi kutu bi tanede 70 boder dan düşen taşlardan al sırayla kırıdr en son mavi kutuyu kırdır bence item düşer
  • Aman aman sakın kırmızı kutu kırdırma benden sana tavsiye 50 tane kırdırdım raptor shard iron bow gibi itemlerden birisi bile düşmedi
  • KIrmızı Kutuları Kırdır Yani Benm Arkadaşıma 1 tane Kırdırdı Hb Çıktı.
    Başka Bi Ark 10 Tane Kırdırdır DOL fln düştü.
    Bence Kırdır ama Bilemem Tabi.
  • Bence tamamen şans meselesi iyi bir item çıkması!100 taneden high class item çıkmaz.5 taneden güzel bir uniq item çıkabilir.
  • Bence kırdır, heyeceanı yeter.
  • şansa bağlı. son paramla 2 kırmızı kutu aldım. birinde tomohawk +1 çıktı diğerinden Glacier Erenion

edit : server ronark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicHit -- 16 Haziran 2008; 15:27:29 >
  • Ben de 15 tane biriktirmiştim, hepsini kırdırdım düşen en iyi item ib di. Yine de tekrar biriktiriyorum 15-20 tane olunca kırdırcam :)

Bu da seni gaza getirecek alıntı bir resim

Kirmizi kutu Kirdirma
  • Ben 5 tane biriktirmiştim , arkadaşlarım diyordu sat 5 ini 3.5m den 16-17 para yaparsın diye.
    bende kırdırıyim dedim ilk kutuyu bi kırdırdım iron impact düştü. sattım 35m'den.
    diğer 4 kutuyu kırdırmadım hostese koydum tekrar..

Şuan tekrar biriktiriyorum 15-20 tane olunca kırdırcam.
  • sayısız kırdırdım 2 kere unique düştü dw ve enion bow geri shel raptor glave ii shard şans ın varsa unique düşüyo işte :)
  • Ya arkadaşım iyi item düşmesede kırdırırken yaşadığın heyecana çok güzel bir olay. Ondan gelen paradan ne olacak bence kırdır. Ben hep kırdırırım ama aldığım gibi kırdırırım, aslında biriktirmek lazım ama dayanamıyorum.
  • Bence kırdır Şahsen ben kırmızı kutudan ekmek teknesini döndürüyorum haftada 1 kez 1 tane alıp kırdırıyorum toplam 2 ayda 8 tane kırdım 2 tane hb birtane smite bir tanede dw düştü

Buda Eşşek Şansı Anam:D
  • 6 taneden 6 tane ROB
  • benimde 5taneden en iyi item totomic clup taşlardanda 7tane black gem hep busla atac sc satıcıda satılanlardan
  • ben yaklasık 4-5 ay önce akarada baya bi kırmızı kutu toplayıp kırdırmıştım. şuradan bakabilirsin arkadaş:

http://forum.donanimhaber.com/m_21112743/mpage_1/key_//tm.htm#21112743

kırmızı kutu item vermez diyenlere kapak olsun
    Not: akaranın 2.ayı falanda herahlde yani o itemler ilaç gibi gelmişti

Edit: ßuyur o ss Ler. vay bee ne günLerdi
     Kirmizi kutu Kirdirma

Kirmizi kutu Kirdirma

Kirmizi kutu Kirdirma

Kirmizi kutu Kirdirma

Kirmizi kutu Kirdirma

Kirmizi kutu Kirdirma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _iSTANBUL_1453_ -- 16 Haziran 2008; 16:58:52 >

• bence kırdır sonucunu beklicez
  • Bende 4 tane kırdırdım arka arkaya dol düştü...
  • Herkes ayrı bi sıkıyo ( genelleme yaptım herkes üstüne alınmasın)
  • Hehe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.