Şimdi Ara

Kırtasiyecinin amacı ne ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neden ben palme derken o bilgi sarmal ve benzeri yayınları önüme sunuyor ? karı dahamı fazla merak ettim şimdi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorgeliyor -- 22 Mart 2017; 22:7:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen öyle, buradaki işler kitabevide yapıyor öyle enterasanlıklar çünkü kar daha fazla
  • işlerde olduysa bilgi sarmalı onların sanırım ondan olabilir
  • İşlerde olduysa normaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaidb

aynen öyle, buradaki işler kitabevide yapıyor öyle enterasanlıklar çünkü kar daha fazla

saidyavuz ?
  • Her apotemi alışımda bu biraz ağırdır deyip anlamlı bir gülümseme yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hedef2k

quote:

aynen öyle, buradaki işler kitabevide yapıyor öyle enterasanlıklar çünkü kar daha fazla

saidyavuz ?

aynen o

• kızılay kitapçılar çarşısındaki işlerdeki adamın darlaması dünyaya bedel. apotemi denemesi istemiyorum çözemiyorum diyen bir arkadaşıma karala getir yavv tek tek parçala getir sayfaları, beğenmezsen geri alıcam diyen bir abimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorgeliyor

quote:

quote:

saidyavuz ?

aynen o

siz nerden biliyorsunuz ?
  • işler apotemi virali resmen anlaşmaları var kesin
  • malum yayınlar piyasadan silindikten sonra meydan bunlara kaldı tekel olacak herifler neredeyse bilindik tüm yayınevleri bunlarla anlaşma yapıyor

• Islere karekok mat diye girersin yayindenizi paragraf diye cikarsin

• İşlerin bayisine hiç gitmedim ama çok kitap aldim ordan her yer öyle mi acaba

Hatta kargolar genellikle beleş oluyor yaninada blok not kalem neyin koyuyolar her seferinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayburtlu -- 22 Mart 2017; 22:35:53 >
  • İşlere gidip yayındenizi&bilgi sarmal kitlenmeden dönen öğrenci sayısı bir elin parmaklarını geçmez

• işler yayındenizi kakalamaya çalışır hep iyi komisyon alıyorlar ondandır
  • İşler yayın denizini satın aldi

• Komisyonla falan alakasi yok yayindenizini direk satin almis işler o yuzden surekli reklamini yapiyolar bir de isleyen zeka var buna ek. Kapisindan iceri girince direk bu kitaplar karsilar sizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayın denizi, Apotemi vs zaten işlerle alakalı markalar diye biliyorum niye şaşırıyosunuz ki? İşleyen zeka da böyle sanırım.

• Yayın denizi, çap, apotemi, sarmal, mikro hücre, set, birkaç tane daha yayın var işler yayın grubuna ait. Bunlardan daha fazla kar ediyorlar. Kaynak holding yayınlarının patlamasından sonra işler baya güçlendi. En yakın rakipleri eksen yayın grubu sanırım.

• quote:

quote:

saidyavuz ?

değilim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.