Şimdi Ara

Kış geldi; ısınmak için ne yapmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın aşırı sıcaklığından bunalmıştık ve pastırma yazıda uzun sürmüştü, işte kış geldi. Benim gibi eli ve ayağı hiç ısınmayan çokça insan olduğunu biliyorum. Eldivende taksak, botta giysek el ve ayaklar sürekli olarak soğuk olur. Hele hele sürekli olarak kapalı olmayan bir yerde çalışıyorsanız durum daha da vahim. Bunun yanısıra bitmek bilmeyen grip ve soğuk algınlıklarıda malum,'sonbahar ve kış aylarını zehir eder. Bu havalarda hasta olmamak için neler yapmalı, ne giyinmeli, bu konuda tecrübeli isimlerden yardım istiyorum. Kışı kolsuz kabanla geçirip hiç hasta olmayan insanlar tanıyorum. Dükkanda giymek için kalın ancak terletmeyen ne önerirsiniz? Ve yine sıcak tutan ancak terletmeyen ve sürekli kullanabileceğimiz (rahat) ne önerebilirsiniz? Mont gibi ancak çok rahat olan hem iç ortamda, hem dış ortamda giyilebilecek, beli iyice kapatan, fermuarlı ve kapşonlu şeyler nerede satılır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eller için hareket halinde olcak ayak içinse 2-3 katlı çorap giyceksin
  • Yemek önemli. Pekmez, kuru üzüm öğünler arası meyve gibi. Benim gibi kansız olan var ise dediklerimi kesin yapmalı sadece kalın giyinnek yeterli olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.