Arkadaşlar aşağıda linkteki eldiveni aldım. Malum, yazın fiyatları çok daha makul oluyor. Ancak nefes alabilirliği var mı emin olamadım. Aşağıda paylaştığım ilk linkte bir ibare yok, ikincisinde var yazıyor. Siz ne dersiniz? Son olarak sizce kışın bisiklet sürmek için uygun mu? Teşekkürler...
direk bu şekilde kalın bir elidiven almak yerine, ince pamuk alt katman bi eldiven, üstüne biraz daha kalın su geçirmez bir eldivende düşünebilirsiniz, daha sıcak tutacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: HodorunEmmisinOğlu
2 cisi daha iyi
Dostum her ikisi de aynı eldiven zaten. Bazı bilgiler farklı o yüzden iki farklı adres koydum.
quote:
Orijinalden alıntı: Crookshanks
direk bu şekilde kalın bir elidiven almak yerine, ince pamuk alt katman bi eldiven, üstüne biraz daha kalın su geçirmez bir eldivende düşünebilirsiniz, daha sıcak tutacaktır
Bir öneriniz var mı? Marka veya model olarak?
Ben alt baz olarak decatlondan aldığım %100 pamuk ince eldiveni kullanıyorum, üstünede yine decatlondan aldığım fazla kalın olmayan ama rüzgara ve suya dayanıklı bi eldiven kullanıyorum zaten pek çeşit olmadığı için direk bulursunuz bu ürünleri
Ancak şöyle bir durum var bu kombin bana yeterli geliyoru kış için (Adanalıyım), siz linkini attığınız ürün markasında yada the nort face ürünlerine bakabilirsiniz
Teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Donnie Brasco
quote:
Orijinalden alıntı: HodorunEmmisinOğlu
2 cisi daha iyi
Dostum her ikisi de aynı eldiven zaten. Bazı bilgiler farklı o yüzden iki farklı adres koydum.
2ci görünüm açısındanda güzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme