Şimdi Ara

KIŞ LASTİGİ İÇ ANADOLU BÖLGESİNDE GEREKLİMİ SİZCE (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • michelin seçilmiş adac testinde dogrumu
  • uyar bencede
  • gerek yok.bende ankarada oturuyorum şu ana kadar hiç bir aracıma kış lastiği almadım hemde benim işim arabayla her gün 200 km gibi bir yol yaptığım halde.

quote:

Orjinalden alıntı: taylans68

Arkadaşlar ankarada ikamet etmekteyim 2007 jetta 1.4 tsi motora sahip aracım var , kış lastigi alıp almamakta kararsızım alırsam ne tavsiye edersiniz 205/55/r16 bridgestone - dunlop arası kararsızım . kullananlar ilgilenenler cevaplarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

gerek yok.bende ankarada oturuyorum şu ana kadar hiç bir aracıma kış lastiği almadım hemde benim işim arabayla her gün 200 km gibi bir yol yaptığım halde.

quote:

Arkadaşlar ankarada ikamet etmekteyim 2007 jetta 1.4 tsi motora sahip aracım var , kış lastigi alıp almamakta kararsızım alırsam ne tavsiye edersiniz 205/55/r16 bridgestone - dunlop arası kararsızım . kullananlar ilgilenenler cevaplarınızı bekliyorum

aldım zaten ama faydalı kesinlikle ıslak zeminde bile etkisini görmeye başladım ben gereksiz demek yanlış
  • lastik alanlar veya fiyat soranlar varsa yeni aldıkları fiyatları lastik ebatı ve marka bazında yazabilirlerse sevinirim.

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: marginalimm

lastik alanlar veya fiyat soranlar varsa yeni aldıkları fiyatları lastik ebatı ve marka bazında yazabilirlerse sevinirim.

teşekkürler

4 adet bridgestone aldım ben h 25 205/55/R16 740 YTL 4 taksit
  • az önce sordum 195 65 R15 Michelin alpin3 tanesi 150 ytl
  • Kış lastiği karda buzda kullanılır diye bir kural yok. Hava sıcaklığı +7 derecenini altına indiğinde kış lastikleri hamur özellikleri sayesinde daha iyi tutunma sağlar buda güvenliği artırır. Ayrıca yağmurlu havalardada normal lastikten daha iyi tutunma sağlar. Birde 4 mevsim lastik diye birşey var ama bu yaz lastiklerinin biraz daha dişli olanı, yani 4 mevsim lastik her mevsim en iyi performansı verir kuralı doğru değil. Hatta 4 mevsim lastik varmı yokmu buda tartışılmakta. Bence en iyisi git kış lastiklerini al şu aralarda tak güvenli bir şekilde rahat rahat bin. Marka olarakta michelin, continental ve goodyearlara bak derim. Geçen sene arkadaşa Continental kış lastiği aldık çok memnun.
  • aracı dikkatli kullanmak tehlikeli hava şartları (kar buz ) araç kullanmamak en doğrusudur senede 20 gün böyle havalar olur taksi tutsan yine kardasın sen dikkat edersen başkası çarpacak iett daha güvenli tuzlu yollar tehlikeler maceraya gerek yok karda yada buzda zaten zincirsiz trafik müsaade etmiyor ist de ank da aynıdır sanırım zaten bide 20km hızı geçemiyoruz kar lastiği nedir para tuzağı
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacara_53 -- 13 Kasım 2007; 21:56:33 >

• yok yok faydasını gördüm ben suda kızaklama olayında bile çok etkili oluyo
  • kardeş o arabada lastik olmasa bile olur harika bi makine
  • Ankarada araç kullanan biri olarak aman kış lastiği takın diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frozenrealm

kardeş o arabada lastik olmasa bile olur harika bi makine

haklısın zaten suda yagmurda yavaş gidilmiyoki araç yavaş gitmiyo daha doğrusu o yüzden almak mantıklı geldi aldım he he
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyinn06

Ankarada araç kullanan biri olarak aman kış lastiği takın diyorum.

ankarada karda kötü bir anınmı var arkadaşım senin anlat ögrenelim tedbirimizi alalım olmazmı paylaşmak isterim açıkcası
  • karlastiği fuzulidir neyse hayırlı olsun. hiçbir işe yaramaz sadece piskolojik
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.