Şimdi Ara

Kış Lastiği Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısmetse salı günü aracımı teslim alacağım ancak malum kış gelmek üzere ve kış lastiğini de şimdiden düşünmeye başladım.Ancak alacağım aracın üzerinde şunada 215/45/16 ölçülerinde lastik bulunmakta aynı ölçelere sahip Brigestone'nun kış lastiği 400tl olarak gözüküyor.Bu araca alabileceğimiz alternatif ölçü nedir acaba?
    Önerileriniz nelerdir?

• Continental ts 850 yi öneririm kendi kullandığım için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç rapid mi hocam :)

• 44cihan44 4 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Rapid.
  • O olcuyu rapid kullanıyor ben de de rapid var ben de kıs lastiği alacagim ama kendi ölçüsünde lastikler pahalı o yüzden 15" jant alıp 195-55-15 veya 185-60-15 lastik almayı planlıyorum oyle yapıncs celik jant neredeyse bedavaya gelir

• Yeni sattığım aracımın 2 senelik 185 60 15 lik pirelli snowcontrol 3 lastikleri var elimde kaldılar.Bu ölçülerde jant alırsak dediğiniz gibi daha ucuza gelebilir.Ben en iyisi jant bakayım üstelik elimdeki lastikleride değerlendirmiş olurum.

fikriniz için teşekkürler...
  • Ne demek ustelık bu olculer fırmanın onerdıgı olculer ben oyle yapacagım ama 195 mı 185 taban mı alsam karar veremedım daha sız ne dersınız 185 tabandan memnun muydunuz bır de aorması ayıp aracı ne kadara aldınız ogrenebılır mıyım buraya yazmak ustemıyırsanız ozel msj da atabılırsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.