Herkese iyi forumlar. 60-100 bin km arası 2. El bir araç alma aşamasındayım(320-340 bin tl arası)(executive) . Kullanan arkadaşlar ne der? "Crv alma şunu al bu fiyatlara daha mantıklı" dediğiniz marka model var mı? Km düşük olacak ve 4x4 olacak farklı bir araç tavsiyesi olan arkadaşlarımızı da dinlemek isterim. Neden 4x4 kışları rahat etmek(kışları haşin geçen bir yerdeyim) ve araçla bağ-bahçe giderken arkama çok bakmamak istiyorum(sık gidiyorum). O paralara 2012 150-200 bin km civarında xc60 da geliyor hem km hem çekiş kafamı çok karıştırıyor o yüzden bilen abilerimize bir danışmak istedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honda CR-V 2015-2016 1.6 Dizel 4x4: Kapsamlı Bir İnceleme
Honda CR-V 1.6 Dizel 4x4, 2015-2016 yılları arasında üretilmiş popüler bir SUV modelidir. Araç, güçlü performansı, yakıt verimliliği ve geniş iç mekanıyla bilinmektedir.
Honda CR-V 1.6 Dizel Kronik Sorunlar:
Her araçta olduğu gibi, Honda CR-V 1.6 Dizelde de bazı kronik sorunlar bildirilmiştir. En yaygın sorunlar şunlardır:
- Turbo Arızası: Erken modellerde turbo arızaları rapor edilmiştir.
- DPF (Dizel Partikül Filtresinin) Tıkanması: DPF'nin tıkanması, performans kaybına ve artan yakıt tüketimine neden olabilir.
- ** EGR (Egzoz Gazı Devridaimi) Sistemi Sorunları:** EGR sistemi sorunları, duman emisyonlarına ve performans kaybına yol açabilir.
Honda CR-V 1.6 Dizel 4x4 Yorumları:
Genel olarak, Honda CR-V 1.6 Dizel 4x4, kullanıcılarından olumlu yorumlar almaktadır. Aracın güçlü performansı, yakıt verimliliği ve konforu övülmektedir. Ancak bazı kullanıcılar, yukarıda belirtilen kronik sorunları yaşamıştır.
Honda CR-V 1.6 Dizel Otomatik Yakıt Tüketimi Yorumları:
Honda CR-V 1.6 Dizelin yakıt tüketimi oldukça verimlidir. Kullanıcılar, karma sürüş koşullarında ortalama 5,5-6,5 litre/100 km yakıt tüketimi bildirmektedir.
Honda CR-V 1.6 i-DTEC Yorumlar:
Honda CR-V 1.6 i-DTEC, 1.6 litrelik dizel motorun daha verimli ve güçlü bir sürümünü sunmaktadır. Kullanıcılar, i-DTEC modelinin daha iyi performans ve daha düşük yakıt tüketimi sağladığını bildirmektedir.
Sonuç:
Honda CR-V 1.6 Dizel 4x4, güçlü performansı, yakıt verimliliği ve geniş iç mekanıyla öne çıkan bir SUV'dur. Ancak, bazı kronik sorunlara dikkat etmeniz önerilir. Araştırmanızı yapın, kullanıcı yorumlarını okuyun ve satın almadan önce bir mekanik kontrole tabi tutun.