Bildirim
kış mevsiminde soguk suyla banyo yapmak...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bişey olmaz. -
inan şaka yapmıyor
bir bayan arkadas asagıdaki anlattıklarını sırasıyla yapmıstı
gecen sene beyin tümöründen öldü
kendine cok dikkat et
sık sık doktora gıt
ve bence birdaha yapma geceden yap uyu
quote:
Orjinalden alıntı: xmemoş
evet arkadaşlar, kış mevsiminde soguksuyla banyo yapıyorum , ve dışarıyada çıkıyorum , hiçde hasta felan olmadım , fakat kafama şu soru takılıyor , acaba bunun etkisini ileri ki yaşlarda mı gösterir, yorumlarınızı bekliyorum .
-
quote:
Orjinalden alıntı: ££Logitech££
inan şaka yapmıyor
bir bayan arkadas asagıdaki anlattıklarını sırasıyla yapmıstı
gecen sene beyin tümöründen öldü
kendine cok dikkat et
sık sık doktora gıt
ve bence birdaha yapma geceden yap uyu
quote:
Orjinalden alıntı: xmemoş
evet arkadaşlar, kış mevsiminde soguksuyla banyo yapıyorum , ve dışarıyada çıkıyorum , hiçde hasta felan olmadım , fakat kafama şu soru takılıyor , acaba bunun etkisini ileri ki yaşlarda mı gösterir, yorumlarınızı bekliyorum .
''bizim muhtarın kızıda aynısını yapıyordu, 2 hafta sonra yatağında ölü bulduk iğrenç kokuyodu şişmişti heryeri'' gibi olmuş
-
soğuk suyla banyo yapmak vücud dinç leştirir ama seninkide akla mantıga aykırı ben banyo yapmamak için can artardım kışın -
26 mayıs tayız ve kış ayında banyo yapmaktn bahsediyorsun.
Nerden esti?
Güney yarım kürede misin yoksa? -
quote:
Orjinalden alıntı: Peju
26 mayıs tayız ve kış ayında banyo yapmaktn bahsediyorsun.
Nerden esti?
Güney yarım kürede misin yoksa?
ya kardeş kış mevsimi dediysekde mayıs ayından bahsetmiyoruz heralde. o mevsimde ediyorum dedim .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X