Şimdi Ara

Kış mevsimini, tişört + ceketle geçirmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TYLER*

quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

sporla felan alakasi yok. Adamlarin tek derdi artizlik yapmak. Bak ben üsümüyorum ayagina takilmaktir.
    ama yemezler.

Derdim artislik değil hocam o kalın montların içinde duramıyorum çıldırıcak gibi oluyorum hele şapka kesinlikle takamıyorum.

Soğuğa alışık bir bünyem var soğuk suyla duş alırım hep o yüzden pek etkilemez sadece ayaklarım üşümesin üst tarafım pek etkilenmiyor

ben 8 ay isvecte -35C `de yasadim ama hala soguga alismis degilim.

• bu kiş bende bu gruba ufak ufak katılayım diyorum. Sonbahardan itibaren başlayacağım.

Soğuk duş almak etkili diye düşünüyorum. birde, dışarıda hareket halinde olmak gerek
  • O dediklerini herkes giyemez

Kış mevsimini, tişört + ceketle geçirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEVIDBEKIM -- 1 Eylül 2015; 3:21:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

sporla felan alakasi yok. Adamlarin tek derdi artizlik yapmak. Bak ben üsümüyorum ayagina takilmaktir.
    ama yemezler.

Saçma. Üşümeyen bir insan neden kat kat giyinip sıcaklasın. Şehsen kışın hayatım boyunca bir t-shirt ve ince bir ceketten fazlasını giyemedim üşümüyorum. Ve üşümeyen bir insanın cool artist gelmesi bir insana ne kadar ucuz bir beyin yapısının ürünü bazen zekalarına insanların şaşıyorum. Sen üşüyorsun diye bir başka üşümeyen bir insanın sana garip artistlik gelmemesi için kat kat giyim yükünü taşımak zorunda olması mantığı

• off kış gelsede deri ceketimi giysem
  • Edirnenin ayazini yememisler xunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazin neden kış konusu hortlattınız, daha kışa 3 ay var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün yaz mevsiminin son günü idi,
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.