Şimdi Ara

Kış mevsimini, tişört + ceketle geçirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yolda filan rastlıyorum. Ve özeniyorum, Böyle kişilere, asla kazak giymiyorlar. En fazla sweat le yetiniyorlar.

Bir ceket, 1 tişört le geziyorlar, kar yağarken

Nedir sırrı acaba ?

• Sporcu olmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell..

Sporcu olmak.
    İlikleri yok, soğuğu hissetmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 1 Eylül 2015; 14:47:34 >
  • Bende bu kış kalın hiç giymedim. Max atkı takarım. Soğuk pek işlemiyor bana ellerim hariç hiçbir yerim üşümüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 18 Ocak 2015; 0:54:22 >
  • quote:

Sporcu olmak.

3 yıldır haftada 5 gün antrenman yaparım , 4 kat giymeden sokağa çıkmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

quote:

Sporcu olmak.

Alıntıları Göster
    içimize çok giyiyoruz gucuk , palto felan çok kaba geliyor ceketle çok daha rahat hissediyorum
  • idyot olmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abaca1

Yolda filan rastlıyorum. Ve özeniyorum, Böyle kişilere, asla kazak giymiyorlar. En fazla sweat le yetiniyorlar.

Bir ceket, 1 tişört le geziyorlar, kar yağarken

Nedir sırrı acaba ?

ok tamam zaaa xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

quote:

Sporcu olmak.

Alıntıları Göster
    sporla felan alakasi yok. Adamlarin tek derdi artizlik yapmak. Bak ben üsümüyorum ayagina takilmaktir.
    ama yemezler.

• CyberSurfer kullanıcısına yanıt
    All alla bizim elemanlar yaniyor valla

• MrTux kullanıcısına yanıt
    Bu atkı olayı önemli, İnsanı sıcak Tutuyor.

Ankaranın ayazında, ceket + gömlek dolşan biliyorum, aralık- ocak- şubat aylarında
  • en fazla eldiven takarım. 1 t-shirt , 1 kapşonlu yeter. hiç tam anlamıyla üşümedim. öyle ekstrem soğuk şehirlerde de yaşamadım.
  • quote:

Ankaranın ayazında, ceket + gömlek dolşan biliyorum, aralık- ocak- şubat aylarında
    aktif olucaksın
  • quote:

Mont gömlek yada sweatle gezdim bu kış Ankara'da bayağı soğuk olan 1-2 hafta da çok kalın olmayan kazak giydim pek üşümüyorum hatta bazen terliyorum.
    Not: Sporda yapmıyorum.
  • Gece saat uc gibi universitenin bahcesinde daha 2 hafta önce falan o soğukta arkadas atletli duruyodu titreme bile yoktu eve kadar da öyle gitti okulda da palto ile dolasıyo genellikle

• Çiğköfteye konulan acı sosları yersen uşuyeceğini sanmam totondan alev çıkarta çıkarta ortalığı ısıtırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

sporla felan alakasi yok. Adamlarin tek derdi artizlik yapmak. Bak ben üsümüyorum ayagina takilmaktir.
    ama yemezler.

Derdim artislik değil hocam o kalın montların içinde duramıyorum çıldırıcak gibi oluyorum hele şapka kesinlikle takamıyorum.

Soğuğa alışık bir bünyem var soğuk suyla duş alırım hep o yüzden pek etkilemez sadece ayaklarım üşümesin üst tarafım pek etkilenmiyor
  • Kısa zaman sureleriyle dışarda duranlar üşümüyor tabii ama hem ayaz hem de dondurucu rüzgarla gelen soğuk olsun, benim diyen üşür. O soğuk rüzgar zaten insanı da üşüten, buz da tutturan. Kuytu yerlerde, hava akımı olmayan yerlerde zaten kimse üşümüyor. Donmak için hafif rüzgar şart, değdiği yeri yakar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kat kat giyinirim valla artistlik yapıcam diye hasta mı olim, ilkokulda yapıyodum öyle şeyleri

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Kat kat giyinirim valla artistlik yapıcam diye hasta mı olim, ilkokulda yapıyodum öyle şeyleri
    Ben sürekli 3-4 senedir bu şekilde geçiriyorum kışları. Üşümüyorum ama tek korkum ilerleyen yaşlarda bana sıkıntı yaşatır mı yaşatmaz mı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.