Şimdi Ara

KISA BİR SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aradım da bulamadım. Cok kısa bi sorum olacak cevaplandığını görim konuyu da silebilirsiniz.

K serisi ile w serisi arasında ses kalitesinde çok büyük fark varmı

mesela k800i ile w810i arasında veya k550i

• kalite olarak azda olsa fark var ama mega bass olayı degiştiriyor walkmen öne çıkıyor
  • Evet fark var. W serisi adı üzerinde walkmann cihaz olduğundan, haliyle ses kaliteside cok daha iyi. Müzik dinlemek icin W serisini tercih etmelisiniz...
  • ben sana soylıım farkı turuncu renk tek fark baskada bı donanım olarak fark yok aynı hoperlor aynı anakart
  • Walkman in farkı olur tabi Mega Bass!!!
  • w900 kullanıyorum. Arkadaşımın k750 siyle karşılaştırmıştık. Kalite olarak az fark var. Ama bu fark ses yükseldikçe artıyor. Yani walkman daha yüksek seste daha iyi kalite sağlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.emre

K serisi ile w serisi arasında ses kalitesinde çok büyük fark varmı

mesela k800i ile w810i arasında veya k550i

K serisi fotoğraf, W serisi de müzik ağırlıklı olduğundan, dolayısıyla walkman serisinin ses kalitesi daha iyidir.ama bu karşılaştırılan modele göre de değişir...
    örneğin; K750/W800 bass seslerde K790/800/810 dan iyiyken, tiz seslerde ise bu tellerin gerisinde kalıyor (*mobile-review* yaptığı bir teste bundan bahsetmişti...)

yukarıda dediğin telefonları karşılaştırıcak olursak;
    w810 bass seslerde K800 den üstündür (megabass sayesinde) ancak K800 ünde tiz sesleri w810 dan çok daha berraktır...
  • Bana kalırsa çok bi fark yok aslında.Megabass diyorsunuz ama örneğin k750 vs dede var ki.

SonyEricsson genelde bi modelin walkmanlisini çıkarıyor.Anlıcağınız sadece walkman logosunu ve 1-2 değişiklik yapıyor...

K750-W800,W700
    K550-W610
    S500-W580
    Z530-W300
    Z710-W710
    K310-W200

SES KALİTELERİ AYNI BENCE.Bide walkman yazılımı var....
  • walkman serisi müziğe önem veriyor k seriside ikisini dengede tutmaya çalışıyor fotoğraf ve müzik olarak.
  • peki her ikisini de yani müzik ve ses desem k serisi mi w serisi mi?
  • Foto dersek K790-K800-K810-K770 v.s
    Müzik + Foto dersek W800-W810-W660
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cunomen35

Foto dersek K790-K800-K810-K770 v.s
    Müzik + Foto dersek W800-W810-W660
  • Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için
    1 saat önce w810i aldım çok denemedim ama süper tel.

ARTIK İSTERSENİZ KONUYU SİLEBİLİRSİNİZ.
    ÇOK SAĞOLUN
  • hayırlı olsun arkadaş güle güle kullan.iyi seçim yapmışın sen şimdi ona bi akustik atarsın canavar gibi olur sesi..fabrika çıkışı pek tatmin etmiyormuş galiba..
  • sağol dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.