Arkadaşlar aradım da bulamadım. Cok kısa bi sorum olacak cevaplandığını görim konuyu da silebilirsiniz.
K serisi ile w serisi arasında ses kalitesinde çok büyük fark varmı
mesela k800i ile w810i arasında veya k550i
kalite olarak azda olsa fark var ama mega bass olayı degiştiriyor walkmen öne çıkıyor
Evet fark var. W serisi adı üzerinde walkmann cihaz olduğundan, haliyle ses kaliteside cok daha iyi. Müzik dinlemek icin W serisini tercih etmelisiniz...
ben sana soylıım farkı turuncu renk tek fark baskada bı donanım olarak fark yok aynı hoperlor aynı anakart
Walkman in farkı olur tabi Mega Bass!!!
w900 kullanıyorum. Arkadaşımın k750 siyle karşılaştırmıştık. Kalite olarak az fark var. Ama bu fark ses yükseldikçe artıyor. Yani walkman daha yüksek seste daha iyi kalite sağlıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: dr.emre
K serisi ile w serisi arasında ses kalitesinde çok büyük fark varmı
mesela k800i ile w810i arasında veya k550i
K serisi fotoğraf, W serisi de müzik ağırlıklı olduğundan, dolayısıyla walkman serisinin ses kalitesi daha iyidir.ama bu karşılaştırılan modele göre de değişir... örneğin; K750/W800 bass seslerde K790/800/810 dan iyiyken, tiz seslerde ise bu tellerin gerisinde kalıyor (*mobile-review* yaptığı bir teste bundan bahsetmişti...)
yukarıda dediğin telefonları karşılaştırıcak olursak; w810 bass seslerde K800 den üstündür (megabass sayesinde) ancak K800 ünde tiz sesleri w810 dan çok daha berraktır...
Bana kalırsa çok bi fark yok aslında.Megabass diyorsunuz ama örneğin k750 vs dede var ki.
SonyEricsson genelde bi modelin walkmanlisini çıkarıyor.Anlıcağınız sadece walkman logosunu ve 1-2 değişiklik yapıyor...
SES KALİTELERİ AYNI BENCE.Bide walkman yazılımı var....
walkman serisi müziğe önem veriyor k seriside ikisini dengede tutmaya çalışıyor fotoğraf ve müzik olarak.
peki her ikisini de yani müzik ve ses desem k serisi mi w serisi mi?
Foto dersek K790-K800-K810-K770 v.s Müzik + Foto dersek W800-W810-W660
quote:
Orjinalden alıntı: Cunomen35
Foto dersek K790-K800-K810-K770 v.s Müzik + Foto dersek W800-W810-W660
Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için 1 saat önce w810i aldım çok denemedim ama süper tel.
ARTIK İSTERSENİZ KONUYU SİLEBİLİRSİNİZ. ÇOK SAĞOLUN
hayırlı olsun arkadaş güle güle kullan.iyi seçim yapmışın sen şimdi ona bi akustik atarsın canavar gibi olur sesi..fabrika çıkışı pek tatmin etmiyormuş galiba..
sağol dostum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme