Şimdi Ara

Kısa Bir Talon Rün Rehberi Yaptım.İşinize Yarayabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=_Yos3hbTJLs
    -

Arkadaşlar Kısa olmasısın sebebi dün hesap 14günlük ban yedi.Ben bütün rünlerle talon'u yüksek eloda denedim.20 25 maç atmıştım.Banlı olduğu için maç tekrarlarına giremiyorum.Video'da Olmayanları Yazıyorum Buraya.

1-Şimşek rünüyle hiçbir hız ekstrası olmadığı için hem lanede hem tf de talon useless kalıyor.Hız için ayakkabıyla başlamayı da denedim ancak verdiği 25 hareket hızı hiçbir işe yaramıyor.Fırtına yağmacısın cinneti nerf yediği için belki bu kabiliyetle girenler olucaktır benden size tavsiye bu rün'ü kullanmayın.

2-Talon'la %10 cd başına 12 SG veya oyun süresi boyunca artan SG gibi oyun sonlarına doğru avantaj sağlayan rünleri kullanmak yerine lane asamasında rakibi dürterken daha fazla hasar vermemizi sağlayan rün'lere yönelin.Talon'un snowball yakaladıktan hasar'ı teklemeye yetiyor zaten.Fazladan SG'ne ihtiyacı kalmıyor.Lane aşamasında verdiğiniz 10 20 ekstra hasar aşırı derecede işe yarıyor.(tecrübeyle sabit).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kımbuadam -- 12 Kasım 2017; 17:22:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.