Şimdi Ara

Kısa Film Festivali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Shazam!-2019" Filminin yönetmeni David F. Sandberg den , yönetmenin başlıca işlerinden biri olan "Problem Çözme" üzerine bir video.
  • Dönence - Deneme

Yapımcı/Yayıncı : Ben
    Yönetmen : Ben
    Yayınlandığı Kanal : Sad But True (https://www.youtube.com/channel/UCwTAZh9rq3xB1EDL87JRExg/videos)
    Türü : Video Clip
    Süre : 02:20

iPhone 7 ile çekildi , montajlandı ve yayınlandı. Elimde ki görüntüler az olduğundan , biraz durağan ve kısa oldu.

• iMovie Yeşil ekran deneme.

iMovie ye kısa süre önce gelen "Green Screen" özelliği hoşuma gitti. Benim gibi amatörler için biçilmiş kaftan. Biraz uğraşma ile çok daha iyi sonuçlar alınabilir. iPhone 7 ile çektim , işledim , yükledim. Sınırlı da olsa görüntünün çevresi kesilebiliyor , ancak ebatlanıp taşınamıyor (İstediğiniz yere denk getirmesi zor yani) ya da ben beceremedim. iMovie nin bu özelliğinden haberi olmayanlara duyurmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arghh -- 21 Ağustos 2019; 17:20:6 >

• GEIST

İlk seyrettiğimden beri beni hüzünlendirmiştir.
  • Random Lessons Learned from Making Films

Yönetmen David F. Sandberg den film çekerken öğrendikleri üzerine bir video.
  • SKYWATCH: Ambitious

Yapımcı : ANDRE DANYLEVICH
    Yönetmen/Yayıncı : COLIN LEVY
    Yayınlandığı Kanal : Colin Levy (https://www.youtube.com/user/effstops/videos)
    Türü : Bilim-Kurgu
    Süre : 10:34
  • Olive Video Editor

Yeni haberdar olduğum bir video edit programı. Benim gibi amatörler için fazlasıyla yeterli beleş bir program. Eğer ev kullanıcısı iseniz , basit (Hatta biraz fazlası) videolar hazırlamak istiyorsanız size yeter. Öğrenmesi ve video işlemesi kolay. Yukarıda ki video da bir resim , iki de Green Screen efekt var.

Link te ki arkadaş sayesinde haberim oldu. Link te yine programın dersleri mevcut. "Natron" dersleri araştırırken rastladım bu arkadaşa ve bilumum beleş programdan haberim oldu. Hepsinin de derslerini bedava olarak veriyor kendisi.

• Olive video editor denem

Olive video editor 2. denem. Bu video da neredeyse Olive video editor ün bütün özelliklerini kullandım. Daha fazlası da var tabi ki.

Kısa Film Festivali

Projenin son hali bu şekildeydi. Tamamen programı öğrenme ve eğlence amaçlı bir çalışma oldu.

• Olive Video Editor efekt deneme.

• Film Riot un “The Stay at Home Short Film Challenge“ Yarışması için son 38 saat.

Şartlar ve başvuru adresi burada :
    https://www.youtube.com/watch?v=8zpOgKDyn_M&app=desktop

Son iki gündür birçok ülkeden (Türkiye hariç) tonla video seyrettim. İçlerinde gayet başarılı işler var. Bu arada 3 video ile ben de katıldım. Benim pek şansım yok ama amaç zaten eğlenmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinematek TV vimeo kanalından güzel içerikler paylaştı korona sürecinde.

Birde Pera Müzesi harika içerikler paylaştı korona günlerine özel. Kısa film severler için mutlaka kaçmaması gereken bir içerik.

www.peramuzesi.org.tr
    Evde Tek Başına Online Kısa Film Seçkisi
    https://www.peramuzesi.org.tr/FilmProgram/Evde-Tek-Basina-Online-Kisa-Film-Seckisi/1329

• OlanzapineDreams kullanıcısına yanıt
    Güzel öneriler. Öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler.

• Next Floor

Ünlü yönetmen Denis Villeneuve (Blade Runner 2049) den bir kısa film. Son günlerin moda filmi “The Platform” u gördükçe bu kısa film geliyor aklıma.

• Can Evrenol kısa filmlerine linkten ulaşabilirsiniz...
    http://www.canevrenol.com/short-films/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi ve link için teşekkürler.

• Film Riot un “The Stay at Home Short Film Challenge“ Yarışması sonuçlandı. Ayrıca yeni yarışmanın duyurusu da yapıldı. Şartlara bir ekleme yapılmış , o yüzden bu sefer ben katılamayacağım yeni yarışmaya. Yeni şart ; Sponsor lardan Music Bed” den ücretsiz müzik kullanma zorunluluğu. Bilgisayar bozulduğu için bunu yapmam zor.

Kazananlar ve yeni yarışma Şartları video da.

• “The Stay at Home Short Film Challenge“ ın ikincisi sonuçlandı. 3. Yarışmanın duyurusu yapıldı.“Music Bed den müzik kullanma” şartı kaldırılmış herhalde. Bu şart yüzünden İkincisi ilk yarışma kadar ilgi çekmedi anlaşılan. Neyse bu şart kalktıysa ben de birkaç kısa filmle yarışmaya katılırım. Süre iki hafta. Yaparız birşeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arghh -- 25 Nisan 2020; 16:9:57 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.