Şimdi Ara

Kısa filmlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon 1. sınıf öğrencisiyim. Aşağıda bu sene ödevler için çektiğim filmler mevcut. İzleyip görüşlerinizi bildirirseniz mutluluk duyarım...

Mahna Mahna Killer bu kısa film daha önce yapılmış bir film, remake oldu bu.

Karanlik Yolcu hepimizin severek izlediği dexter dizisinden esinlenerek.

Back to Blood Bank bu sene ki final projem.

Her türlü yorum benim için çok önemli, filmleri yaparak, deneyim kazanarak iyi olacağımı düşünüyorum, en önemli parçası eleştirileri görerek yapmak bu işi tabi.

• Mahna Mahna Killer güzeldi.biraz daha karekteri(katili) betimleyebilirdin.çekim tekniklerin başarılı.Back to Blood sevdim.popüler müziklerden biraz uzak durup daha az bilinen şarkılara yönelmelisin.burada da katil betimlemesi ve oyunculuk açısından zayıf kaldı.kızı biraz daha kullanmalıydın.yada birinci filmde son dakikalarda yaptığını burada yapmalıydın.ilk filmlerin için gayet başarılı umarım daha iyilerini çekersin.
  • Yorumun için teşekkür ediyorum. Evet karakter betimlemeleri oldukça zayıf filmlerde. En büyük sebebi senaryonun zayıf olması. Çektiğim filmlerin senaryolarını malefef ben yazamıyorum, uzun metrajlı bir film için senaryo yazabilirim belki ama bir kısa film senaryosu yazmak o kadar zor ki. Kısıtlı bir zamana, kısır bir döngüye kocaman bir gökkuşağı nasıl yerleştirebilirim diye düşünüyor insan. Teşekkür ediyorum tekrardan, güzel bir eleştiri okudum.
  • Güzel güzel beğendim.

İyi çalışmalar.
  • Back to Blood Bank , iyi iş cidden noir sosunu çok güzel yedirmişsin.İyi çalışmalar dilerim...
  • Teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için... Bir Femme Fatale olsa elimizde, çok daha güzel noir filmleri çekebiliriz sanırım :)
  • çekim tekniklerini çok beğendim hele helede ilk sınıfmışsın geleceğini açık görüyorum bu yönden ama senaryo kısmı harbiden vasat be abicim o ne öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senaryo dersleri almaya başlarsak mutlaka bende yazacağım birşeyler, şimdilik arkadaşlarımın yazdıklarını çekebiliyorum. Buradan sizlere sesleneyim bari, senaryo yazan arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler. Gerçekten bu konuda sıkıntılıyım baya.
  • Biraz effect kullanıp, klişe senaryolardan vazgeçmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironist -- 8 Mayıs 2012; 17:47:45 >
  • karanlık yolcuyu izleyeyim dedim bir buçuk dakika dayanabildim. oyunculuklar berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhySoSerious

Senaryo dersleri almaya başlarsak mutlaka bende yazacağım birşeyler, şimdilik arkadaşlarımın yazdıklarını çekebiliyorum. Buradan sizlere sesleneyim bari, senaryo yazan arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler. Gerçekten bu konuda sıkıntılıyım baya.

tam olarak ne tarz bişey istiyorsun tema olarak bildirirsen biraz kafa yorarım tabi sende istersen
  • Tema olarak inan farketmez. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda olabildiğince senaryoya bağlı birşeyler çekebiliriz. Heyecanla bekliyorum fikrini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhySoSerious

Tema olarak inan farketmez. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda olabildiğince senaryoya bağlı birşeyler çekebiliriz. Heyecanla bekliyorum fikrini...

umarım beklentini karşılayabilecek bir senaryo çıkar şuan tam olarak ne tarz bir olay öyküsü uygun gelebilir onu düşünüyorum en geç yarın iletirim pmden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.