Şimdi Ara

Kısa kollu gömlek altına uzun kollu birşey giymek! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • erkekliğin kumaş pantolon üstüne gömlek giymekten ibaret oldugunu sanan geri kalmışlar oldukça böyle giyinenlere kötü gözle bakılacaktır..
  • bu dediğinizi yaparkende pantolonun üstünden bide sort giyiceksin.hatta ayakkabıyı terlikle o zaman daha bi hoş oluyor.
  • john frusciante özentiliği sanırım
  • ben de anlayamıyorum ama insanların tercihine karışmamakta yarar var,ne karışıkklık çıkıyorsa memlekette herkesin herkese karışmasından çıkıyor...
  • güzel gözüküyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Bende de kol sıyırma hastalığı var. Uzun kollu bir şey giyersem dirseklerime kadar çekerim. Alışkanlık olmuş. Kıvırdığımı da farketmiyorum. Ancak üşüyünce farkediyorum.

Uzun kollu gömleği giyer dirseğe kadar kollarını katlarım, altına da uzun kollu t-shirt giyer onu da dirseğe kadar sıyırırım.

+1 o bendede var mesela şuan üzerimdeki t-shirt de olduğu gibi

bahsedilenler artık yazlık olarak üretiliyo yani ayrı ayrı giyilmiyo yakaya başka bi yaka kollara başka kol veya t-shirt e alttan gömlek yakası kollarına gömlek kolu falan şeklinde..

çoğu t-shirt üm bu şekilde ama t-shirt altına gömlek hiç giymedim..

• quote:

Gömlek giyeceksem gömlek,tişört giyeceğim vakit tişört giyerim...Ne tişörtün altına gömlek nede efendime söyleyim gömleğin altına uzun kollu bişeyler giymem,arkadaş eş dost çevremden giyen görürsem uyarır,hatta canını yakarım.Tanımadığm birinde görürsem,İçimden ayarı veririm ama küfür etmem.

+1 sana katılıyorum kardeş... bizim oralarda bu tip insanlara zibidi derler ve kimse sevmez...

zaten adam olanı 40 metre öteden tanırsın...
  • kazak giysen kalın olur , sadce bir t shirt giysen ince olur havalar daha tam ısınmadı belki ikitane giyipte durumu kurtarıyor olabilirler yakışanda olabilir ,değişik bir estantenedir. hem ne zararı varki :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.