Şimdi Ara

Kısa kollu gömlek altına uzun kollu birşey giymek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Malum yaz geldi insanlar yazlık kıyafetlerini giymeye başladılar. Yalnız benim bir türlü anlamadığım bir nokta var. Bir insan neden kısa kollu bir t-shirt ya da gömleğin altına uzun kollu bir iç giysi giyer. Bu moda mıdır yoksa dikkat çekme amacıyla mı yapılıyor?

Bu konuda sizin fikriniz nedir? Yani düşünüyorum da bu durum sadece bana mı tuhaf geliyor? Yoksa ben mi çok çağ dışı kaldım?

Sizlerin bu konuda fikri nedir?

• Adam akllı yapıldıı takdirde güzel gözükebilir bnce
  • moda

yakışır da severim
  • Uzun kollu gömlek üstüne uzun kollu tişört çok güzel duruyo bence
  • bence hoş ayrı bir hava katıyo.
  • daha cok koyu tonlarda olursa guzel duruyo bence.
    ama acık tonlarda gomlek+t-shirt kombinasyonu ise bence cok veletce
  • şişme kaz tüyü mont üzerine tişört daha ayrı bi havalı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Numara büyük ayakkabı giymek?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

şişme kaz tüyü mont üzerine tişört daha ayrı bi havalı olur

denicem ama kısa kollu altına uzun kollu güzel oluyor
  • Gömlek giyeceksem gömlek,tişört giyeceğim vakit tişört giyerim...Ne tişörtün altına gömlek nede efendime söyleyim gömleğin altına uzun kollu bişeyler giymem,arkadaş eş dost çevremden giyen görürsem uyarır,hatta canını yakarım.Tanımadığm birinde görürsem,İçimden ayarı veririm ama küfür etmem.
  • hele bide klasik oldu şimdi ayakkabı convers-conversin renginde dapdar pantolon(genelde açık kırmızı-yeşil-mor vs cartlak renk)-yine pantolon renginde t-shirtler(genelde elementten alıyo özentiler) saçlar kahküllü 1 parmak göz kalemi siyah saç gıcık oluyorum hep punk özentileri haA!
  • ılık havalarda mont giymek yerine uzun kollu bir tişört üzerine yarım kollu başka bir tişört giyerim çokta güzel durur renkleri iyi ayarlayınca güzel duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

hele bide klasik oldu şimdi ayakkabı convers-conversin renginde dapdar pantolon(genelde açık kırmızı-yeşil-mor vs cartlak renk)-yine pantolon renginde t-shirtler(genelde elementten alıyo özentiler) saçlar kahküllü 1 parmak göz kalemi siyah saç gıcık oluyorum hep punk özentileri haA!

bunu yapanlar erkekmi kızmı?? ciddi olarak soruyorum.
  • ağır delikanlıya yumuşak hafif bi hava katar ben hiç giymedim giyen deniyen arkadaşlar oldu zaman zaman onları aramızda eritmeye çalışıyoruz bakalım hayırlısı
  • Şöyle cevapları bir gözden geçirdim de çoğunluk bunu normal karşılıyor...

Anladım ki ben gerçekten de çağ dışı kalmışım

Allah'ım galiba yaşlanıyorum , genelde yaşlılar gençlerin yaptıklarını pek beğenmezler, bir daha insanların giyim kuşamları ile ilgili fazla yorum yapmasam iyi olur. Herşeye itiraz eden yaşlılardan pek hoşlanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

hele bide klasik oldu şimdi ayakkabı convers-conversin renginde dapdar pantolon(genelde açık kırmızı-yeşil-mor vs cartlak renk)-yine pantolon renginde t-shirtler(genelde elementten alıyo özentiler) saçlar kahküllü 1 parmak göz kalemi siyah saç gıcık oluyorum hep punk özentileri haA!

bunu yapanlar erkekmi kızmı?? ciddi olarak soruyorum.

burada 2 side çok gıcık edici bir olay ayrıca hepsinde piercingler g.tü başı delik erkek denilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 12 Mayıs 2007; 22:37:01 >

• onlar çoğu bütün zaten yani 2 şey giymiorsun o öyle tek satılıyor.

Yani alttan uzun lacivert kol dikilmiş gömlek veya tişört.

Bence hoş alet edavatlar
  • Bende de kol sıyırma hastalığı var. Uzun kollu bir şey giyersem dirseklerime kadar çekerim. Alışkanlık olmuş. Kıvırdığımı da farketmiyorum. Ancak üşüyünce farkediyorum.

Uzun kollu gömleği giyer dirseğe kadar kollarını katlarım, altına da uzun kollu t-shirt giyer onu da dirseğe kadar sıyırırım.
  • Bir zamanlar kot pantoloun üzerine gömlek ve kravat giyenler vardı.(Ben de okula öyle gitmiştim bir seferinde.)
  • Bugün Rodi'de gördüm. Tişört altında gömlek... Bir ara da kırışık gömlekler vardı. Zevkler tartışılmaz falan denir ya... Yahu bunun neyini tartışmayacağım? Resmen rüküş kelimesinin karşılığında örnek verilecek bir şey bu kısakol altı uzun kol. Ama Moda denilen şey insanların zevklerini belirleme iddiasında... Yani alışkanlık öyle bir şey ki, kötüyü iyi, iyiyi kötü gösteriyor. Zamanla göz alışıyor ve iyi gibi görünüyor. Kötü işte kardeşim. Giymeyin giydirmeyin.
  • geçen pantalon giymeden dışarı çıktım.çok havalı olduğumu söylediler..bende dedim sizin de havanıza hava katarım dağılın şimdi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.