Şimdi Ara

KOT PANTOLON ARASI YIRTILMASI YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
8.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mavi'den, Colins'den ve Bershka'dan aldığım siyah renk jeanlerim 5-6 ay geçmeden yırtılıyor. Üstelik her gün de giymiyorum. Tam arası yırtılıyor pantolonun arkaya doğru olan kısım. Terzi falan yapabilir mi bunlara yama acaba gözükmeyecek şekilde? Bütün param pantolonlara gidiyor. Boy 175, kilo 70. Bacaklarım hayli kalın ve yağlı ondan mı acaba. Öğrenciyim yemin ederim bıktım artık pantolona para vermekten.

https://i.hizliresim.com/JDB1PY.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 26 Ağustos 2018; 23:52:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her gün aynısını giyerim curuyene kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam her gün aynısını giysem büyük ihtimal 1 ay dayanmaz. Terziye falan görürsem yapabilir mi acaba? Beyaz oluyor arası önce aşınmadan sanırım, sonra iplik iplik oluyor ve pat yırtılıyor 2-3 cm boyunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorun bende de var
  • Hocam bacak kalınlığıyla alakalı maalesef, seninle aynı boydayım ama zayıfım, bacaklarım bayağı ince, aylarca aynı pantolonu giydiğim oldu ve pantolon pahalı da değil buna rağmen hiçbir yeri yırtılmadı.
  • KöfteSuyu kullanıcısına yanıt
    hocam böyle iş mi olur? az bir şey para biriktirdim diye seviniyorum 100 lira pantolona gidiyor tak. 5-6 tane evde siyah jean birikti hiçbiri giyilecek gibi değil aşınmadan dolayı merdivende falan direk gözüküyor yani

Terziye gideceğim yarın bakayım eğer oluyorsa totalde 40-50 liraya bile razıyım delircem valla artık.

• Moving On kullanıcısına yanıt
    hocam benim bacaklar aynen dediğin gibi kalın ve yağlı, üst vücut gayet fit ama alt taraf bildiğin manita bacağı gibi beyaz ve yağlı. ne yaptıysam eritemedim adam gibi. oturduğumda bile rahatsız oluyor kalınlığından

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kot pantolon daraltılır mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

• 182cm 79kg yum bende de aynısı var. tek çözüm bacakları inceltmek veya kot giymemek.

benim baldırlarım normal basenlerim kalın, futbolcu bacağı diyorlar. en son bu hafta bir tane kot şort yırttım
  • napcaz hocam böyle ben de siyah jean'i çok seviyorum valla mavi renk falan pek giymem. böyle devamlı satın mı alcaz

• bende oyle bi sorun yok bi kotu 2 yil giyiniyorum galiba sende bolgiyinmeyi dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çatal hava alsın bişey olmaz

• LTB'den al

• Götünün dişleri mi çıkmış bilader nasıl beceriyon

• Bacak bacak üstüne de atamıyorsun dimi Bunlar hep spor yapmaktan bende malesef.
  • L. Kilmister kullanıcısına yanıt
    Annem dikerdi orasını bende öyle durum olduğunda , terzi her türlü diker öyle 40-50 ye seğil 5 liraya yapar diye tahmin ediyorum

• emrebey19 kullanıcısına yanıt
    Ben Gucci kot pantolon hediye geldi 1:5 sene sonra aşındı ( haftanın 5 günü giydiğimden dolayı tamir ettim yine giyiyorum 2. Senesi oldu)

• egecano kullanıcısına yanıt
    hocam sağolasın yarın bi bakacağım terziye. inşallah emanet gibi yapmaz. bu arada orta-arka arası yırtılmış yolda falan giderken gözüküyor mudur acaba yoksa metroda falan bacak aramızı açsak mı gözüküyordur? yemin ederim obsesif bozukluk oluştu bu sorun yüzünden rahat yürüyemiyorum :D

• Biraz bacak çalışıp eritsen iyi olur, benimde kilolu olduğum vakitler sürtünmeden yırtılıyordu. 5-10 tl ye yapıyor terziler. Parça kot koyuyor tersine kotun ile aynı renk iple üzerinden geçiyor çokca.. Uzaktan belli olmuyor tamirat..

İşlem şu.. Burada delik olduğundan mecbur belli oluyor ama yırtıklarda hiç belli olmaz..

@L. Kilmister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 26 Ağustos 2018; 23:38:50 >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam benimkisi bu kadar değil ya tam olarak şöyle 3-4 cm boyunda. Ama beyaz kısımlar da gidici gibi. Aynı bu şekilde bir iki yerinden yırtık 4-5 tane kotum var giyemiyorum hepsi de siyah renk denim denen jeanlerden. Yapar mı sence bunu terziler? Yani gözükmesin belli olmasın yeter. Pantolon tam simsiyah değil biraz griye kaçıyor bazı yerleri.

https://i.hizliresim.com/JDB1PY.jpg

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.