Şimdi Ara

KOT PANTOLON ARASI YIRTILMASI YARDIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
8.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yapılıyor ben 2 pantolonun paçasını 1 de o çeşit bi yama yaptırdıydım 20 lira verdiydim slim fit dar paça pantolunlarda oluyor özellikle kotonla mavi bu konuda çok kötü kesinlikle almayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesfd E kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam yine içlerinde en çok dayanan konuya fotosunu attığım colins oldu. Mavi tam bi fiyasko bu konuda her ne kadar kumaşı iyi olsa da. Para kalmadı yemin ederim pantolona para vermekten. Bi arkadaş dedi böyle böyle yama yapılıyor diye o yüzden konu açtım. Belli oluyor mu yamadan sonra? Yani metroda falan bacağımızı açıp otursak ya da yolda yürüsek arkadan bakan fark ediyor mu? Bazıları çok kötü yapıyormuş inşallah öyle olmaz, esenler civarında terzi arıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yazın daha cok yırtılır hem ınce kot satılıyor hemde hergun ıslanıyor.
    ınce kot ıle kumas pantalon aynı ıncelıktedır.ama kumas sık oruludur yırtılmıyor.kot ıse pamuklu oldugu ıcın kolayca erıyor.problem kotların 5 kat ınceltılerek yapılmasından kaynaklı.ben her gıydıgımde ıslanıyor boxerla denedım yıne ıslandı renk atıyor ıncelıp yırtılıyor.20 kere gıyıp cope atıyorum her ay kot alıyorum yazın 3 veya 4 gıdıyor 60 tl den 250 tl dıyelım.yama olcaksa en basta yaptır guclendır
  • L. Kilmister kullanıcısına yanıt
    Önden gözükmez de eğilme durumunda belirgin olur yine de giyinmeyin bence

Hocam içten pantolonla ayrı renk kumaş dikiyor benim terzim iyi yapıyor sıkıntı olmuyor

• egecano kullanıcısına yanıt
    bu pantolon geçen stoklardaydı şimdi bitmiş, parasını da geçtim artık kalıbını falan bulduğum bir pantolonun stokları bitiyor sıfırdan pantolon aramaya başlıyoruz. nefret ediyorum bundan hocam

Çok rahat hallederler bunu, sapasağlam olur. Yaptırırken özellikle belirtin beyazlayan yerleride kapsasın arkadaki yama ve tam simetriği olan karşı yüzede yaptırın. Tek taraflı tamirler kısa sürede karşı taraftan açılıyor yoksa..
  • Aynısı bende de oluyor dizimin üstü acayip kalın yağlı orayı eritemiyorum da tavsiyesi olan ?

• 71 kiloyum daha 1 tane pantolon yirtmisligim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    çok sağolasın hocam. aynen böyle diyeceğim. eğer gerçekten dediğin gibi söylediğimde sorun hallolursa çok çok teşekkür edeceğim. yılın adamı olabilirsin forumda valla

Terziler biraz kurnaz olduğundan sadece yırtık kısmı tamir edip yolluyor, yırtılınca tekrar gel diye :) 2 defa tecrübe edince güzelce anlatabileceğim yaşlı bir amcaya gittim. Sürtünmeden yumuşayan kısımları kapsayacak şekilde yamaladı, tam karşı yönünüde yamaladı zaten orsıda yumuşamıştı sürtünmeden. Alınan kotlar pahalı olunca içi acıyor insanın, 2 kez mavi geri gönderdi kotumu kullanıcı hatası diye :)
  • Aynı yerden benimde yırtılmıştı.Terzi pantolonuna benzer kumaşı tersten dikip hiç yırtılmamış gibi görüntü verebiliyor.5₺ vermiştim sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecano

Önden gözükmez de eğilme durumunda belirgin olur yine de giyinmeyin bence
    cesmeden su ıcmıcen merdıven cıkmıcan arkada genc kızlar oluyor ıyy ıgrenc dıyen cıkıyor
  • darica60 D kullanıcısına yanıt
    hocam aynı durumdayız zaten bu yırtılma falan da büyük ihtimal ondan oluyor bacaklarımın üstü ve iç bacak dediğimiz iki bacağın birbirine değdiği yer yapışık gibi arasında boşluk yok yani. ben p90x3 diye bir program buldum onu deneyeceğim spor geçmişim var ama cardio antremanlarını çok az yapmıştım bu yüzden bacaklar chicken leg tabiri caizse. tamamen yağlı ve hiç kas, duruş, estetik yok. deneyeceğim sonuçları iyi gözüküyor bakacağız artık. günde 30 dk olması da baya iyi ısınmalar falan da dahil

• Allah Allah ben 2 yıldır bi maviden bi kotondan aldığim kot pantolonu giyiyorum hala ilk aldığım gibi hicbir aşınma yok

• heronguy H kullanıcısına yanıt
    hocam büyük ihtimal genetik olarak bacaklarınız birbirine yapışık gibi değil iç bacak olarak yani sürtünme olmuyor ya da yağsızsınızdır. benim iç bacaklar sabit dururken bile birbirine yapışık gibi neredeyse.

Evet hocam ondan olabilir. Ben çok zayıfım.

• Yaklaşık 15 yıldır hep aynı sıkıntıyı yaşıyorum ve çözümü yukarıda arkadaşların bahsettiği gibi oluyor.

En fazla dayanan kot markaları benim deneyimlerime göre

Levi's ( hele bir de engineered serisi vardı ki anlatmaya gücüm yetmez)

Mango - Blacksmith serisi

Tommy Hilfiger

Bunlar cidden parasını hak eden kotlardır.

Mavi Amerika serisi de baya dayanıklıdır.

Diğer markalar konusunda çok bir şey diyemiyeceğim ama gidip de 100 liraya 2 kot alacağınıza indirim zamanı levis veya tommy almaya çalışın derim.180 e falan alıyorum ben genelde.

Ayrıca erimenin en büyük sebeplerinden biri kotların yıkanmasıdır.Kotlarınızı olabildiğince az yıkayın. Üzerine bir şey dökülmediği ya da kokmadığı sürece yıkamayın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.