Şimdi Ara

Kısa korku hikayeleri. (İFTARA VE SAHURA KADAR CANI SIKILANLAR OKUSUN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
11
Favori
16.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • devamını beklerim
  • Bence ilki çok saçma.
  • 4 geldi
  • devam devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Annie adında çok iyi bir arkadaşım vardı.şarkı söylediği bir grubu vardı.Ve kendisi bu zamana kadar tanıdığım en mükemmel ve koruyucu insandı.Grup ünlü değildi ama babasının bodrumlarında kayıt stüdyosu vardı.Gruplarıyla birlikte ilk cd'lerini orada kaydettiler.İlk cd'si bana doğum günüm için bir hediyeydi ama daha dinlememiştim.

Doğum günümden 3 gün sonra Annie 17 yaşındaki abisi tarafından tecavüze uğradı.Abisi şehiri hemen terk etti ve onu yakalayamadılar.O
    her zaman beni korkutmuştu ama bu konuda hiçbir şey dememiştim.Ertesi gün hastanede Annie ile birlikte otururken bana bir şey söylemek istedi ama tecavüze uğrarken abisi onun boğazını sıktığı için şuan konuşamıyordu.

Hastaneyi terk etmeden önce park alanındayken bir hemşire koşarak yanıma geldi.Annie'nin öldüğünü (öldüğünde sadece 13 yaşındaydı.) ve
    ölmeden önce bir not yazdığını söyleyerek notu bana verdi.Çok üzgün olduğum için Annie'nin notuna ve cd'sine bakmamaya karar verdim.

Bir gece evde yalnızken onu düşünüyordum bu yüzden cd'yi dinlemeye karar verdim.CD de bir arkadaşı tecavüze uğradığında yazmış olduğu "Acı Hatıra" adlı şarkı vardı.Nakarat kısmı "O seni bulmaya çalışıyor, o yukarı katta" diye gidiyordu.Aniden cd takıldı ve "O yukarı katta , o yukarı katta, o yukarı katta, o yukarı katta" diye çalmaya devam etti.Bunu biraz garip buldum çünkü cd'yi daha önce hiç dinlememiştim ve yüzünde hiç çizik yoktu bu yüzden cd'yi çıkarıp yeniden taktım ve şarkıyı yeniden başlattım.Nakarat kısmına geldiğinde c dyine takıldı ve o sözler tekrar etmeye başladı.CD'yi tam izleyip yeniden denedim.Aynı şey yine oldu.Korkmaya başlamıştım.Bu yüzden odamın kapısını kitleyip sessizliği dinledim.Bir çift bot sesinin kordiorda yürüdüğünü duyabılıyordum.Anahtar deliğinden baktım ve birinin yürüdüğünü farkettim.Hemen polisi aradım ve gelebilecekleri en hızlı şekilde buraya geldiler.

17 yaşındaki abiyi banyoda saklanmış şekilde buldular.Onu sorguladıklarında orada beni beklediğini söyledi.Ertesi gün cd'nin yanındaki notu gördüm ve içini açıp okudum. "Abim bana tecavüz ettiğinde bir sonraki kişinin sen olduğunu söyledi.Kendime bunun olmasına ne olursa olsun izin vermeyeceğime söz verdim,Sevgiiler
    Annie." Sanırım o sözünü tuttu. "

şarkıyı merak ettim. seek and destroy gibi bişey miydiki acep.

devam bu arada zevkli oluyor.

• benim konular var
  • Fotoğraftaki kız iyiymiş devam
  • 5 Geldi seviyeyi bıraz arttırdım paranormala cektim Simdilik yeter bu kadar sahura doğru devam ederim cok ıstek gelırse 1 tane daha paranormal gelebilir
  • Parmaklıyı anlamadım onun dışında güzel

• hocam at da okuyalım
  • devammm
  • 6 da geldi
  • bi tanede benden olsun.

İki avci.Ava gitmek icin anlasirlar.Sabah saat 5 gibi ava gideceklerdir.saat 4 gibi avcinin biri digerini alel acele uykudan uyandirir.Buda uykulu bir sekilde ne oldugunu bile anlamadan tufegine sarilip bunun pesine takilir.Cok hizli bir sekilde ormanin iclerine dogru giderlerken uyku sersemi olan arkadasini durdurmak ister.Neden bu kadar acele ettigini merak etmistir.Elini digerine dogru atar tamda burnuna denk gelir ondekinin.Uykulu olan ondekinin burnu olmadigini anlayinca basar cigligi.Son gordugu sey ayaklarinin ters oldugudur.

• Devam

• Up sahurcular okusun
  • Sabaha karşı bu hikayeler güzel gidiyor. Mesajım bulunsun okuyacağım.

• İlki fena. Aklıma Thief 5. bölüm geldi.
  • Yenı hıkaye geldı.Okuyanlar yorum yaparsa konunun yukarda kalması ıcın sevınırım
  • Tam tuvalette okumalık devam et kesinlikle

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.