FETÖ(Fenerbahçe Terör Örgütü)'nün şampiyon yapılması ülkedeki stresi azaltacaktır. bundesligadaki gibi her 10 senelik periyotlarda 9 kez gs 1 kere de halkın gazını almak için başta FETÖ olmak üzere diğer takımlar şampiyon olmalıdır. Yoksa ülke çok kötü yerlere doğru gidecek. |
Kısa, orta ve uzun vadeli hedefleriniz neler (2. sayfa)
-
-
dogru diyon
-
Dunya buna hazir degil, kaldiramayiz. Ben direkt kulubun kapatilmasini daha hayirli goruyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok artık bir de okanın akıl hocası başa geçsin tam olsun
O.BURuk isimli sahis tarafimdan nisan 2023ten beri "afiyetle yenilme" operasyonlarina maruz kalmaktadir ve aralik 2023te kendisinden ilk lokma alınmış, geçtiğimiz aylarda ise tamamen mideye indirilmistir kendisi ve kendisi alakali herhangi bir varlik konumuz disindadir
Oryantasyon haftası yaramadı mı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 ayda 3.9dan 3.8e düştün bakalım sene sonu hedef kaç olacak xd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 27 Eylül 2024; 20:7:39 >
kanka sıkıntı bölüm dersleri değil onları A ile veririm, matematik benim için en kolay geçecek ders üstelik mat 101 alacak olmama rağmen. Ama ingilizce ve türkçe dersleri tam bir ortalama katili. Türkçe için 2 şişe şarap içip elf'ime duyduğum aşkla ilgili bir şeyler yazdım tam puan bekliyorum bakalım, ama ingilizce cidden zor. A düşüren kişi sayısı çok az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01B1D5D9A -- 27 Eylül 2024; 20:12:11 > -
akademisyenden akademisyene değisir o, benim mit doktoralı kuzene zamanında sağlam para teklif etmisti bilcan't
-
Hocam hoş geldiniz
Yok hocam ya. Kapanış konseri çok güzeldi ama.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam siz öğrenci evinde mi kalıyordunuz? Öğrenci eviyse hangi bloktu?
2 sene önce kalıyordum j blokta
İsim vermeyeyim de EE'nin star akademisyenlerinden bu adam. akademisyen otoparkını görüyoruz. TKR hocama da sormuştum bunu, sadece kozat'ta mercedes c serisi bir araba var demişti, o da şirket sahibi zaten. akademide tatmin edici paralar yok. Bilkent EE profları bile para içinde yüzmüyorsa, idealist değilsen bu iş yapılmaz.
-
Tr içinde okuyarak para içinde yüzemeyeceksin zaten, bu gerçekle ne kadar erken yüzleşirsen o kadar iyi. Okuyarak zengin olamazsın.
Ek olarak, araba iyi bir gösterge bazen olmayabiliyor. Borsada 100 milyon lira parası olan tanıdık var, benle aynı arabaya biniyor şuan. 1,5 milyon lira filan piyasası. Çünkü belli bi yaşa geldiğinde boşa para israfı gibi geliyor. Akademisyenlerden de iyi kazananlar vardır, lüks düşkünü olmayıp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nphexy -- 27 Eylül 2024; 22:45:32 > -
Akademiye girenler para için girmez ki zaten. Akademiye girecek potansiyele sahip insanlar sektöre girseler zaten iyi paralar kazanırlar.
Kısa:acıktım yemek yicem
Orta:okulu bitirmek
Uzun:yurt dışına taşınmak
onu zaten biliyorum hocam. benim de çok parada gözüm yok şu aralar.
-
Kısa: Üniversite kazanmak, iş ortamı görmek hayat hakkında tecrübe edinmek
Orta: İtalya-İspanya gidip yemek ve turizm öğrenmek
Uzun: Kendi restorantımı ya yurt dışında yada ege Akdeniz'de bölgesinde açmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Failatün Failün -- 27 Eylül 2024; 23:4:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X