60 TL http://www.deichmann.com/TR/tr/shop/bay/bay-ayakkabilar/00015001055655/Ba%C4%9Fc%C4%B1kl%C4%B1%20Ayakkab%C4%B1.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=bay/bay-ayakkabilar
quote:Orijinalden alıntı: BmCpRo827 quote:Orijinalden alıntı: bilm-i yorum Güzelmiş. Marka ve model hakkında bilgi verecek var mı ? tahminen zara'nındır.katalog çekimlerinin zaranınkine benziyo
quote:Orijinalden alıntı: jasonn123 quote:Orijinalden alıntı: BmCpRo827 quote:Orijinalden alıntı: bilm-i yorum Güzelmiş. Marka ve model hakkında bilgi verecek var mı ? tahminen zara'nındır.katalog çekimlerinin zaranınkine benziyo lcw defacto tarzı yerlerdede görmüştüm sanki
quote:Orijinalden alıntı: Bakvururum! quote:Orijinalden alıntı: jasonn123 quote:Orijinalden alıntı: BmCpRo827 quote:Orijinalden alıntı: bilm-i yorum Güzelmiş. Marka ve model hakkında bilgi verecek var mı ? tahminen zara'nındır.katalog çekimlerinin zaranınkine benziyo lcw defacto tarzı yerlerdede görmüştüm sanki sadece bu fotoya bakarasan belki olablir ama diğer fotolara bakarsan eleman zara'nın kataloglarında ki eleman
quote:Orijinalden alıntı: jasonn123 quote:Orijinalden alıntı: Bakvururum! quote:Orijinalden alıntı: jasonn123 quote:Orijinalden alıntı: BmCpRo827 quote:Orijinalden alıntı: bilm-i yorum Güzelmiş. Marka ve model hakkında bilgi verecek var mı ? tahminen zara'nındır.katalog çekimlerinin zaranınkine benziyo lcw defacto tarzı yerlerdede görmüştüm sanki sadece bu fotoya bakarasan belki olablir ama diğer fotolara bakarsan eleman zara'nın kataloglarında ki eleman Yok ben senin söylediğin yanlış demek istemedim. Benzerlerini oralarda görmüştüm
quote:Orijinalden alıntı: Bakvururum! quote:Orijinalden alıntı: jasonn123 quote:Orijinalden alıntı: Bakvururum! quote:Orijinalden alıntı: jasonn123 quote:Orijinalden alıntı: BmCpRo827 quote:Orijinalden alıntı: bilm-i yorum Güzelmiş. Marka ve model hakkında bilgi verecek var mı ? tahminen zara'nındır.katalog çekimlerinin zaranınkine benziyo lcw defacto tarzı yerlerdede görmüştüm sanki sadece bu fotoya bakarasan belki olablir ama diğer fotolara bakarsan eleman zara'nın kataloglarında ki eleman Yok ben senin söylediğin yanlış demek istemedim. Benzerlerini oralarda görmüştüm bende zaten sen yanlışsın demedim
quote:Orijinalden alıntı: jasonn123 quote:Orijinalden alıntı: Bakvururum! quote:Orijinalden alıntı: jasonn123 quote:Orijinalden alıntı: Bakvururum! quote:Orijinalden alıntı: jasonn123 quote:Orijinalden alıntı: BmCpRo827 quote:Orijinalden alıntı: bilm-i yorum Güzelmiş. Marka ve model hakkında bilgi verecek var mı ? tahminen zara'nındır.katalog çekimlerinin zaranınkine benziyo lcw defacto tarzı yerlerdede görmüştüm sanki sadece bu fotoya bakarasan belki olablir ama diğer fotolara bakarsan eleman zara'nın kataloglarında ki eleman Yok ben senin söylediğin yanlış demek istemedim. Benzerlerini oralarda görmüştüm bende zaten sen yanlışsın demedim Ne mutlu bize o zaman