Şimdi Ara

Kısa süreliğine ücretsiz oyun: Kayıp Hazinenin İzinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kayıp Hazinenin İzinde, adından da anlaşılacağı üzere korsan ve bulmaca oyunu. Antik tapınakları ve geçmişte ağaçlarda yaşayan halkların yapısını keşfederken yol boyunca ipuçları, bulmacalar ve gizli geçitlerle maceraya hazır olun. Oyunun grafiklerine hayran kalacağınızı söyleyelim. Gerçekten de bir bulmaca oyununa göre kaliteli grafiklere sahip. Üstelik Türkçe dil destekli.

Oyunun hikayesine gelince. Henry,  kayıp hazineleri keşfedip ünlü olan amcanız. Onun yaşadığı maceralardaki efsanevi hikayeleri dinleyerek büyüyen bir yetişkinsiniz. Şimdi ise bulunması zor olan bir hazinenin peşine siz düşüyorsunuz. Yolunuz üzerine çıkan gömülü ipuçlarını ve bilgileri bir yere not etmeyi unutmayın. İlerde mutlaka karşınıza çıkacak. 

Oyun Google Play Store'da kısa süreliğine 10.99TL yerine ücretsiz ancak, iOS platformunda oynamak isterseniz, 49TL'yi gözden çıkartmanız gerekecek.   
    Kayıp Hazinenin İzinde: Google Play Store II App Store 

• Sırf beleş diye indirdim, 1-2dk takıldım ve sildim. Bulmacasına, oynanışına falan birşey diyemem. Ama sahneler fotoğraf gibi yapılmış, belli yerlere dokunarak sahneler arası geçiş yapılıyor. Bir gif kadar anca animasyon var. Bunlar nasıl güzel grafikler oluyor anlamadım. 1998'de vardı böyle oyunlar
  • kaç para aldınız,doğru söyleyin?

• Birde TeknoSeyirin Plus sistemiyle dalga geçerler:D

• Sırf beleş diye indirdim, 1-2dk takıldım ve sildim. Bulmacasına, oynanışına falan birşey diyemem. Ama sahneler fotoğraf gibi yapılmış, belli yerlere dokunarak sahneler arası geçiş yapılıyor. Bir gif kadar anca animasyon var. Bunlar nasıl güzel grafikler oluyor anlamadım. 1998'de vardı böyle oyunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.