Şimdi Ara

Kısa Uzun Dönem 1. Komando Tugay Komutanlığı KAYSERİ Olanlar Gelsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
4
Favori
119.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşallah çok zorlamazlar gidecek arkadaşlar pm atsın irtibat için falan tugaya beraber girelim daha iyi olur şimdi dedeler bizi bekliyodur dört gözle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinyo_41

quote:

Orijinalden alıntı: serginho86

quote:

aRKADAŞA KATILIYORUMM. BEN DE 337.DÖNEM OLARAK GÖREV YAPTIM... CEVAT ÜSTEĞMENE DÜŞTÜNÜZ DÜŞTÜNÜZ? BİZDEN ÖNCEKİLERİ BAŞKA Bİ ÜSTEĞMEN BAYA Bİ UĞRAŞTIRMIŞ..
    AMA BİZ ŞSANLIYDIK..ÇOK ŞÜKÜR

Bi öncekiler biz oluyoruz dostum işte şans lazım biraz Cevat üstteğmen on numaraymış valla şansımıza baya uğraştırdılar bizi...

USTA BİRLİĞNDE NEREDEYDİN SEN

Gesi Mühimmat...

Sizin dönemden Sercan,Murtaza,Efe,Erhan fln gelmişti dörtgözle beklemiştik valla :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

aRKADAŞA KATILIYORUMM. BEN DE 337.DÖNEM OLARAK GÖREV YAPTIM... CEVAT ÜSTEĞMENE DÜŞTÜNÜZ DÜŞTÜNÜZ? BİZDEN ÖNCEKİLERİ BAŞKA Bİ ÜSTEĞMEN BAYA Bİ UĞRAŞTIRMIŞ..

Bi öncekiler biz oluyoruz dostum işte şans lazım biraz Cevat üstteğmen on numaraymış valla şansımıza baya uğraştırdılar bizi...

Gesi Mühimmat...

Sizin dönemden Sercan,Murtaza,Efe,Erhan fln gelmişti dörtgözle beklemiştik valla :)

OOFF SEN DE BERBAT Bİ YERDEYMİSSİN.. BİZ BAZEN ATIŞA GİDİYODUK ORAYA...ÇOK KÖTÜYDÜ BEE...
    SİZİN DÖNEM DE REVİRCİ HASAN AÇIKGÖZ'Ü BİLİR MİSİN??

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gesi Mühimmat...

OOFF SEN DE BERBAT Bİ YERDEYMİSSİN.. BİZ BAZEN ATIŞA GİDİYODUK ORAYA...ÇOK KÖTÜYDÜ BEE...

Bilmez miyim revirci hasan hastanelerde bitirdi askerliği :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ORDU-52

arkadaslar merhabalar,
    gideceğimiz yerde uzun donem askerlık yapan arkadaslarla gorustum. kısa donemler rahat oldukları soyledıler, ben ordudan gelcem.

pazartesı 1. komando tug. görüşmek dileğiyle

ilyas ATEŞ.

ilyas aynı yerdeyiz orada görüşürüz artık
  • quote:

quote:

quote:

Gesi Mühimmat...

Bilmez miyim revirci hasan hastanelerde bitirdi askerliği :)

valla revirciysen askerde .. askerlik yaptım demiyecen arakadaş...

• HASAN BENİM BURDA LİSEDEN ARKADAŞIN ABİSİ OLURR
  • merhaba tertıpler bende tokattan gelıcem kayserı 1. tugay komutanlıgına arkadaslar saolsun cok bılgı almıs olduk sayelerınde. ben öğretmenım eğitim donemı farkeden bısey olmaz demı sonrasında bıngole gecıcem eğitimler fılan saglam dıyorlar benım babam da orda yaptı sogugu cıdden pismış orada nasıl gorusup haberlesıcez telefon sokmak yasak sız ne dusunuyorsunuz goturecekmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat gözcü

merhaba tertıpler bende tokattan gelıcem kayserı 1. tugay komutanlıgına arkadaslar saolsun cok bılgı almıs olduk sayelerınde. ben öğretmenım eğitim donemı farkeden bısey olmaz demı sonrasında bıngole gecıcem eğitimler fılan saglam dıyorlar benım babam da orda yaptı sogugu cıdden pismış orada nasıl gorusup haberlesıcez telefon sokmak yasak sız ne dusunuyorsunuz goturecekmısınız

ACEMİ ASKER OLACAĞINDAN KESİNLİKLE SOKMANI TAVSİYE ETMEM... ZATEN ÇOK DA ZAMANIN OLMAYACAK..GÜNDÜZ FULL EĞİTİM AKŞAMA KADAR .AKŞAM YORGUN DÜŞCEN.. SOĞUK DA CABASI....YATAĞI GÖRDÜN MÜ UYKUN GELCEK...
    SADECE HAFTA SONUNDA FIRSATIM OLABİLİR ZAMNA BAKIMINDAN
  • Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci Komd. Tug. K.lığı
    KAYSERİ
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 1'inci Komd. Tug. K.lığı
    KAYSERİ

Pazartesi gorusmek uzere, ben Istanbul'dan pazartesi sabahi ucakla geliyorum. Kac kisi olduk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat gözcü

merhaba tertıpler bende tokattan gelıcem kayserı 1. tugay komutanlıgına arkadaslar saolsun cok bılgı almıs olduk sayelerınde. ben öğretmenım eğitim donemı farkeden bısey olmaz demı sonrasında bıngole gecıcem eğitimler fılan saglam dıyorlar benım babam da orda yaptı sogugu cıdden pismış orada nasıl gorusup haberlesıcez telefon sokmak yasak sız ne dusunuyorsunuz goturecekmısınız

aynı yerdeyiz sedat telefon yasak simkartta yasak ama simkart getirebilirsin. çarşı iznin olduğu zaman telefon kiralarsın dışarıda öyle konuşursun öbür türlü zaten komutanlıkta yeterince telefon vardır. benim usta acemi ikiside kayseri. hava intikal ustalık :) paraşüt atlama olayı yok ama hava intikalde ne yapılacak merak etmedim değil. pazar akşamı yolcuyum gitmeden biri yazsın hava intikalde paraşütten atlamayacağızda ne yapacağız?

• Arkadaşlar bende Kayseri yolcusuyum.

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    KAYSERİ

Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 51'inci Mot. P. Tug. K.lığı
    HOZAT TUNCELİ

Pazartesi gün için 08:40 pegasus uçağına bilet aldım, o uçak ile uçan var mı ? Ayrıca bu komutanlık ile ilgili zincidere de değil falan demişler Serginho kardeş,burası orasımı yoksa zincidere mi nette araştırınca hemen zincidere çıkıyor bir de onunla uğraşmayalım orada.
  • Tertipler pazartesi kaçta giriş yapmayı düşünüyorusunuz olmadı bi yerlerde toplanır beraber gireriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut81

Arkadaşlar bende Kayseri yolcusuyum.

Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    KAYSERİ

Temel Eğitimini Müteakip
    HOZAT TUNCELİ

Pazartesi gün için 08:40 pegasus uçağına bilet aldım, o uçak ile uçan var mı ? Ayrıca bu komutanlık ile ilgili zincidere de değil falan demişler Serginho kardeş,burası orasımı yoksa zincidere mi nette araştırınca hemen zincidere çıkıyor bir de onunla uğraşmayalım orada.

Zincidere ile işin yok senin, gideceğin yer dogu general adnan kışlası 1.komando tugayı

• quote:

Orijinalden alıntı: killrooxit

Tertipler pazartesi kaçta giriş yapmayı düşünüyorusunuz olmadı bi yerlerde toplanır beraber gireriz

kardeşim ben gece 2 gibi orada olacağım. otobüs biraz erken hareket ediyor burdan. otogarda kaçta olacaksın? herkes otogarda kaçta olacağını yazarsa daha kolay anlaşmış oluruz :D
  • Beyler yolculuk ne zaman kaçda giriyorsunuz komutanlığa :)
  • mrb arkadaşlar bende ordayım.. istanbuldan gelicem yarın 12:55 uçağıyla..
    ACEMİLİK: 1'inci Komd. Tug. K.lığı
    KAYSERİ
    USTA BİRLİĞİ: Dağ ve Komd. Tug. K.lığı
    HAKKARİ
    hepimiz için hayırlısı olsun...
    tiryakimustafa@windowslive.com-5435166645
    irtibat kurmak isteyen arkadaşlar varsa görüşelim..
  • quote:

quote:

Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    KAYSERİ

Temel Eğitimini Müteakip
    HOZAT TUNCELİ

Zincidere ile işin yok senin, gideceğin yer dogu general adnan kışlası 1.komando tugayı

Eyvallah kardeşim sağolasın, internette bir sürü sayfa açılmış, bilgi yerine hep hava atan arkadaşlar var, torun,alt tertip, gelin gidelim vs.vs insan gelene bilgi verir ki senin çektiğin sıkıntıları gelenler çekmesin,bir sen varsın doğru düzgün bilgi veren.

• quote:

quote:

Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    KAYSERİ

Temel Eğitimini Müteakip
    HOZAT TUNCELİ

Bİ ÇOK KİŞİ ZİNCİDERE ZANNEDİYO.. AMA DEĞİL..BU DURUMDAN UYANIK KAYSERİLİ TAKSİLER ÇOK FAYDALANIYORMUŞ DİYE DUYMUŞTUM..
    AMAN HAA... DİREK GNRL ADNAN DOĞU KIŞLASINA GİDECEKSİNİZZ YANLIŞ GİTMEYİN

• beyler ben yarın saat 1yada 2 gibi kayseride olucam öğlen yani kışlanın oralarda bi yerlerde toplanırız olmazsa saat 2 3 gibi girecem ben pazartesi görüşürz pm atan olursa tel fln veririm ben telefonla gelecem haberleşebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.