Şimdi Ara

KISA YOLDAN 50 NP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

önce hacklenmen gerek hacklenince seni kesmek için bi ton adam oluyor sonra hackli halinle bile gidip bi kaç kişi ayırıyorsun ve 50 np yi kaseye indiriyorsun.

OYUNUN CACIĞI ÇIKTI BU HALİMLE PLAYER KESİOM KESİLEN OLSAYDIM OYUNU BIRAKIRDIM

ZATEN KESTİM AMA YİNE BIRAKTIM ARTIK MAKARASINA GİRİOM ÇIPLAK ÇIPLAK KESİOM ZATEN TANIYAN TOWN ATIYOR KAÇIOR. AMA 3-4 PRSTLİ PARTY GELİNCE BİŞİ YAPAMIOM BUNADA Bİ ÇARE BULMAK LAZIM ZUHAHAHA

• Cok dolaylı bir iş
  • bişi anlamadım
  • dostum bi daha okursan mutlaka anlıcaksın bende iki kere düşünüp öyle yazdım malum memleket rize
  • Ewet dogru 50 np kasmak için hacklenelim
  • enteresan bir teknik ve ilginc bir taktik
  • tmm sen bana şifreni ver ben seni hackliyim, sende beni czde kesersin bi kere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 günde 1000 km yapmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deajvu yaş kaç.Abicim ne yazdığını sende bilmion bence topic yada msj yazdığında bi daha baştan sona kadar oku..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bazar

Ewet dogru 50 np kasmak için hacklenelim

• Hacklenmen Gerekmiyor, Hacklenmiş Gibi Görünsen Kafi...

***Kendi Mesajımızı Silme Özelliğini Geri İstiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 16 Mayıs 2006; 13:01:17 >
  • kısaca soyulmuş biri gibi cz ye gitcen üstünde armorlar olmadan sonra başlıcaksın gezmeye kesin biri gelir aha ezik birini buldum die saldırınca indircen kafasına gözüne bacaana al sana np
  • The_Wind doru söylüyosunda görünmez rogue gelir sen eşyalarını giyene kadar çatır çutur yer
  • türkçen mükemmel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.